Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Tábor HZS Praha 2012 – 3. července – pořád pršelo

Ráno kolem půl 9 nás vzbudila písnička od skupiny „KABÁT“ a následovala krátká rozcvička s unaveným Šejbou. Poté jsme si šli vyčistit zuby a odebrali se na oblíbenou snídani, housku s nutelou.

Za nedlouho po snídani byl ranní nástup, na kterém jsem se dozvěděli o odpoledním programu. Následovalo myckování a StarDance. Všichni jsme se převlékli do svých kostýmů a dokončovali poslední detaily v našich tanečních sestavách.

Naštěstí jsme to stihli všichni dokončit než začalo pršet. Pak jsme měli chvíli volna než nás zavolali na oběd a strávili jsme polední klid na chatkách a stanech. Protože pořád pršelo, tak jsme šli na jídelnu hrát elektriku. Zapojili se i vedoucí a praktikanti.

Po elektrice jsme šli uklidit jídelnu a připravit se na večeři. K večeři byla kaše s mletým řízkem. Když jsme dojídali, tak začalo hrozně pršet a tak nám vedoucí řekli, že nikam nepůjdeme, protože to byl opravdu velký slejvák a tak jsme cca 30 min čekali na jídelně, než se vedoucí rozhodli co bude dál. Nakonec jsme vedoucím dali ešusy a odnesli jsme si neumyté příbory.

Potom jsme přišli na jídelnu a vedoucí nám oznámili, že budeme koukat na film. Percy Jakcson Zloděj blesků. Když film skončil, tak jsme dostali druhou večeři (housku-karbanátek). Potom jsme uklidili jídelnu a šli jsme spát.

Sdílet
Seriál: Tábor HZS Praha