Pátek 29. března 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Tábor HZS Praha 2012 – 7. července – Poseidon a jeho přátelé

Dnes ráno nebyl jen tak obyčejný budíček, jako každý den. Probudil nás totiž Poseidon a jeho přátelé, kuli Zlatému rounu, které jsme včera dali bohu Áresovi. Někteří šli ještě na chvilku spát.

Následovala snídaně a na odpolední program jsme se přesunuli do jídelny. Tam jsme vyplnili nějaký kvíz a zkratky. Pak jsme dostali takový menší úkol. Měli jsme si každý oddíl zvolit a vytvořit Miss a Missáka bufet, nebo-li bezdomovce. Někteří byli dokonce i ochotní vyválet se v bahně.

Po poledním klidu si nás zavolal hlavní vedoucí, aby nám sdělil, že si můžeme zahrát buď fotbal, hutut, přehazku a nebo být na chatce. Po nějaké době za námi přišli polobohové, aby nám pomohli najít Zlaté rouno. Když jsme se vrátili zpět i se Zlatý rounem, měli jsme za úkol, aby každý oddíl vymyslel nějakou past.

Nakonec se většina shodla na hlídce. Hlídky byli celou noc u strážního ohně a skoro všichni jsme se prostřídali. Po večeři se odehrálo fotbalové utkání (vedoucí proti dětem). Všichni fandili, ale jako vždy vyhráli vedoucí 3:2, potom jsme měli vystoupení s ohněm, a pro některé z nás byla večerka.

Sdílet
Seriál: Tábor HZS Praha