Čtvrtek 9. května 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Tábor HZS Praha 2012 – 10. července – Odpolední olympiáda

Ráno, když jsme vstali byla hned rozcvička. Po rozcvičce byla snídaně a po ní ranní nástup. 1.část dopoledního programu bylo uklízení chatek a stanů 2.část byl hon za živou vodou.

Navštívili nás naši polobohové, kteří nám poradili, kde se živá voda nachází. Byla dole u žuku, kde bylo asi 10 pramenů. Bohužel prameny vysychaly, a tak jsme si museli pospíšit, abychom jí nabrali co nejvíce. Hon za živou vodou byla i soutěž.

Oddíly se opět rozdělily a soutěžilo se o větší množství vody. Potom jsme se i s živou vodou vrátily do tábora, kde jsme se rozloučili s polobohy a mohli jsme jít na oběd. Po obědě byl 2 hodinový polední klid. Poté byla svačina a za pár minut odpolední program. Odpolední program byla olympiáda.

Na olympiádě bylo 9 disciplín → člunkáč, opičí dráha, slalom, trojskok, skok do dálky, hod špalkem, hod na cíl, střílení z luku a hod oštěpem. Když všichni dodělali všechny disciplíny, tak nám dali vedoucí menší úkol. Měli jsme si vymyslet narozeninové přání pro kavase Půáka. Zítra totiž má 35 narozeniny.

Měli jsme čas si to překvápko připravit a hned potom byla večeře. Poté byl večerní nástup, kde se rozdala pošta a vyhodnotily se soutěže s komiksy. Večerka byla chvíli po nástupu. Když už jsme si šli lehnout, tak nás najednou vedoucí začali svolávat do oddílu.

Byl to menší výsadek. Šli ho všichni z týmu. Nakonec se všichni vrátili zdraví a mohli jsme jít spát.

Sdílet
Seriál: Tábor HZS Praha