Úterý 23. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Skládací kolejová vana Eccotarp kopíruje rozteč kolejiště, usnadňuje zachytávání úniků na železnici

Skládací záchytná vana s konstrukcí navrženou pro použití v drážním kolejišti je určena pro ochranu životního prostředí, osob a předmětů při nežádoucím úniku nebezpečných látek z vlaků a jiných kolejových vozidel.

Speciální konstrukce přesně kopíruje kolejovou rozteč 1435 mm

Speciálně tvarovaná konstrukce je vyvinuta tak, aby přesně kopírovala rozteč kolejiště, ale zároveň umožňovala i použití bez kolejové opory.

Ideální využití vany je např. při nehodách na železnici, na nádražích, v železničním depu, při odstávce naplněných vlakových cisteren, apod.

Vlastnosti

  • Konstrukce přesně navržená pro použití v kolejišti (rozchod 1435 mm)
  • Možnost tvarování vany okolo překážky
  • Rychlé sestavení
  • Snadná manipulace
  • Maximální nosnost: 200 kg
  • Objem: 800 litrů
  • Boční vzpěry pro zajištění větší stability
  • Možnost výpustné příruby GEKA PLUS 1

Technické detaily

Kolejové vany jsou samonosné, vyrobené z PVC se speciální povrchovou úpravou (PES/PVC 680 g/m²). Materiál odolává ropným produktům a kyselinám.

Do boků van jsou zavařeny výztuhy pro zpevnění tvaru. Pevnou stabilitu zabezpečují přidané boční vzpěry. K manipulaci s vanou slouží postranní úchyty. Vana se dá velmi snadno rozložit do rovné plochy, čímž je umožněno její důkladné vyčištění.

Teplotní rozsah použití je –30 °C až +70 °C.

Rozměry sestavené vany (h × š × v) je 1210 × 2500 × 330 mm. Rozměry v přepravním stavu (h × š × v) je 920 × 500 × 170 mm. Vana váží 12 kilogramů.

Seznamte se i vy s výhodami výrobků Eccotarp, rádi vám zašleme podpůrné materiály, přijedeme a předvedeme vám jejich možnosti použití. Pokud se o vozíku chcete dozvědět více, navštivte stránku produktu a pro novinky facebookový profil, případně napište na info@eccotarp.com nebo zavolejte na 737 802 153.

Sdílet
Přiložené soubory
Eccotarp-kolejova-vana-2020-produktovy-list.pdf zobrazit online PDF 1 MB
Seriál: Eccotarp