Pátek 29. března 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Produkty od Eccotarpu dokáží zabránit šíření uniklých kapalin, firma nabízí ucpávky i bariéry

Produktové portfolio Eccotarp zahrnuje nejen skládací vany a nádrže pro záchyt unikajících nebezpečných látek, ale také výrobky, které brání šíření již uniklých kapalin na zemi.

Magnetická kanalizační ucpávka MDC

Jednoduchá, lehká, ohebná a opakovaně použitelná ucpávka pro rychlou ochranu kanalizačních vpustí před vniknutím nebezpečných látek a hrozbou ekologické havárie.

Ucpávka se používá přiložením na jakoukoliv ocelovou nebo ocelolitinovou kanalizační vpusť zbavenou mechanických nečistot. Ucpávka je odolná vůči povětrnostním vlivům a odolává ropným látkám, zředěným kyselinám a louhům.

Ideální skladování je doporučeno při pokojové teplotě a pomocí nástěnné skladovací desky, která je optimálně navržena pro pohotové nasazení při havárii. Neopomenutelnou výhodou této ucpávky je její nízká cena.

Více informací je k dispozici na webu www.eccotarp.com.

Skládací membránová kanalizační ucpávka FDC 01

Efektivně a rychle aplikovatelná ucpávka při úniku nebezpečných látek a hrozbě jejich vniknutí do ocelových a horizontálních plastových kanalizačních vpustí. Její jedinečnou vlastností je použitelnost také pro vpusti s bočním vtokem.

FDC 01 využívá jednoduchého fyzikálního jevu rozdílu tlaků. Kapalina má tendenci vnikat do kanálu otvory v něm, ale také netěsnostmi u hrany kanálu. Pokud tomu chceme zabránit, je nutné položit na toto místo bariéru, která je navíc bezpečně utěsněná.

Nejlépe takto funguje tenká maximálně flexibilní fólie, na kterou působí hydrostatický tlak. Tím dojde k jejímu dokonalému přilnutí i na nerovné plochy a hrany.

Vybrali jsme pro tento účel maximálně chemicky odolnou, pružnou a pevnou fólii, kterou jsme připevnili na pružnou a hmotnou magnetickou fólii s otvory, a tím jsme ke spodní PUR fólií umožnili přístup kapaliny. Ucpávka je opakovaně použitelná.

Více informací je k dispozici na webu www.eccotarp.com

Podlahová ECCO Bariéra

Bariéra spolehlivě zabrání šíření uniklých nebezpečných látek na podlaze – např. ve skladech, halách, apod. Je vyrobena z extrémně mechanicky a chemicky odolné pryže, která dovoluje její opakované přejíždění např. vysokozdvižným nebo paletovým vozíkem.

Spojovací a rohové díly umožňují vytvořit zábranu v libovolném tvaru a „nekonečné“ délce. Při správně provedené instalaci je 100% nepropustná.

Více informací je k dispozici na webu www.eccotarp.com

www.eccotarp.com
MADE FOR ECCOLOGY

advertorial
Sdílet
Seriál: Eccotarp