Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

POŽÁRY.cz na veletrhu FIRECO a soutěž o vstupenky

Server POŽÁRY.cz se stal mediálním partnerem veletrhu FIRECO na Slovensku. Veletrh se uskuteční 5. – 7. května v Trenčíně. Naše redakce bude u toho. Pokud chcete na veletrh také a zcela zdarma, sledujte sérii článků, kterou pro vás od dnešního dne připravujeme.

Naše redakční účast na veletrhu nebude jen čistě novinářská. Budeme se prezentovat i mezi vystavovateli. Chceme oslovit a pozdravit osobně naše čtenáře ze Slovenska, kterých rok od roku přibývá.

Každý veletržní den připravujeme několik článků a video reportáž. Před veletrhem uskutečníme soutěž o několik vstupenek na veletrh pro vás, naše čtenáře.

V každém článku bude soutěž o dvě vstupenky na veletrh. Výherce musí zaslat email na pozary@pozary.cz se svým jménem a příslušností k HZS nebo J/SDH. Kontakt bude použit pro vyzvednutí vstupenek na jméno v pokladně veletrhu jakýkoliv den.

První dvě vstupenky jste mohli vyhrát již v tomto článku. Vítěz se nám však již ozval, soutěž je tedy ukončena a vy zkuste štěstí příště. Těšíme se na shledanou v Trenčíně.

Sdílet
Seriál: Veletrh FIRECO