Pondělí 6. května 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Požárový kalendář už dnes na Pyrocaru

Server POŽÁRY.cz připravil svůj první nástěnný kalendář, který bude představen a pokřtěn na setkání hasičských automobilů Pyrocar, které se koná poslední srpnový víkend na přibyslavském letišti.

Velký nástěnný kalendář ve formátu A3 (297 × 420 mm – šířka x výška) zobrazuje celkem 13 hasičských automobilů ve stejné grafické úpravě, jako jsou tapety na plochu monitoru, jenž POŽÁRY.cz přinášejí pravidelně každý týden a to vždy v úterý v 10.00.

Spodní lem každého měsíce je určen pro kalendárium se zobrazením sloužících směn HZS.

Nápad na kalendář se zrodil v hlavách redaktorů webu již před několika lety, avšak nejen finanční náročnost tento projekt nedovolila provést. Vše se podařilo až letošní rok ve spolupráci dvou partnerů serveru, firem MIBAG Sanace a Požární bezpečnost /PO-BP, kterým tak patří velké poděkování.

Nástěnný ,,požárový“ kalendář si bude moci případný zájemce pořídit na akci Pyrocar a to buď ve stáncích firmy PO-BP či u jediného přítomného zástupce serveru, Václava Porkáta, který bude jistě nepřehlédnutelný, neb azyl mu poskytl ve svém stanu další z partnerů webu, firma Dräger Safety. Cena kalendáře je 200,–Kč.

Počet kalendářů je omezen na pouze několik stovek kusů a jeho dotisk se provádět nebude, proto neváhejte s jeho pořízením na akci Pyrocar. Po akci bude možnost zakoupení kalendáře, pokud tedy nějaký zbude, v kamenných prodejnách PO-BP.

Ať máte představu o tom, jak budou vypadat jednotlivé listy, podívejte se na vybrané dva měsíce.

Při příležitosti představení našeho nového kalendáře se bude konat na přibyslavském letišti také jeho křest. Nebude to ovšem klasické polévaní předmětu šampaňským, ale … a to je malá soutěžní otázka, pro jediného vylosovaného výherce bude na Pyrocaru připraven jeden kus kalendáře k osobnímu předání u ,,požárového" sto­lu.

Křest bude probíhat:

  • a) shozením kalendáře z koše automobilového žebříku dolů do davu hasičů
  • b) přejede ho hasičská tatra
  • c) pokropením vodou z cisterny

Své odpovědi zasílejte na e-mail pozary@pozary.cz a to do středy, 24. 8. 2011 – 18.00 hod. Do předmětu zprávy uveďte slovo KALENDAR.


Aktuální I N F O R M A C E ohledně kalendáře a soutěže


Správná odpověď je B, přejede ho hasičský vůz. Výherci byl již zaslán mail. Cena v podobě 1ks kalendáře je pro něj připravena k převzetí na Pyrocaru u stolku redakce v sobotu, 27. 8. 2011 v 15.00.

Samotný křest proběhne taktéž v sobotu, ve 14.00 hod., místo bude upřesněno zde, takže sledujte web POŽÁRY.cz.

Vzhledem k tomu, že se na akci bude nacházet pouze WAP, je možné, že zrovna nebude přítomen u redakčního stolu, tudíž případní zájemci o pořízení našeho nástěnného kalednáře pro rok 2012 nechť chvilku vyčkají na jeho příchod. Díky za pochopení.

Sdílet
Seriál: Pyrocar