Pátek 29. března 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Skládací tvarovatelné vany ECCOTARP jako ideální pomocník při úniku nebezpečných látek

Záchytné vany ECCOTARP ET jsou určeny pro ochranu životního prostředí v případě ekologické havárie, kdy dochází k úniku nebezpečných látek. Jsou odolné vůči silně agresivním chemikáliím a ropným látkám. Oproti běžným plastovým vanám jsou snadno tvarovatelné, lehké a přenosné.

Příklady použití jsou široké – pro hasičské a záchranné sbory, v logistice, průmyslu, údržbě a opravách zařízení atd. Vany Eccotarp splňují podmínky ADR pro velkokapacitní přepravu nebezpečných látek (IBC kontejnery, sudy apod). Použití výrobků je možné v rozsahu teplot –30 až +70 °C.

Přečtěte siEccotarp předvedl na Interschutzu novinku - úkapové podložky pro sorpční rohože

V nabídce je desítka základních rozměrů, a je možné vyrobit i speciální rozměry na zakázku (největší vany LARGE mají 15 × 5 m a objem 22 500 litrů. Vany Eccotarp jsou vyrobeny z PVC vyztužené textilní tkaninou a se speciální povrchovou úpravou. S vanou je možné manipulovat pomocí ocelových lan, fixovaných do nerezových ok v bocích vany.

Vany nejsou určené pro dlouhodobé skladování nebezpečných látek. Při použití neznámé látky doporučujeme vložit do vany rezistenční vložku, která prodlouží životnost samotné vany. Žlutá podložka chrání vanu před mechanickým poškozením dna.

Výrobky ECCOTARP vyvinula a vyrábí česká firma METAL ARSENAL s.r.o. a vyváží je do 22 zemí světa – v současné době především do Německa, Rakouska, Francie, Skandinávie a Velké Británie. Rostoucí oblibě se těší i u hasičů v České a Slovenské republice. Výrobky Eccotarp jsou v nabídce katalogů nejvýznamnějších firem v oboru prevence nebezpečných látek.

Seznamte se i vy s jejich výhodami, rádi vám zašleme podpůrné materiály, přijedeme a předvedeme vám jejich možnosti využití. Pokud se chcete dozvědět více navštivte webové stránky ECCOTARP nebo náš facebookový profil www.facebook.com/eccotarp, případně napište na info@eccotarp.com.

Přehled produktové řady Eccotarp:

Sdílet
Seriál: Eccotarp