Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Magnetická ucpávka Eccotarp zabrání úniku nebezpečných látek do kanalizace

Magnetická ucpávka je jedním z výrobků produktové řady Eccotarp. Ucpávka je určena pro ochranu životního prostředí v případě havárie a úniků nebezpečných látek do kanalizační soustavy.

Oproti ostatním druhům ucpávek má výhodu v nízké ceně, opakovaném použití a rychlém nasazení. Její nasazení má svá omezení – použít lze u ocelolitinových vpustí v úrovni terénu. Díky své magnetické přítlačné síle vydrží ucpávka i silný ráz „první vlny“.

Ucpávka je oblíbená u hasičů, v průmyslových podnicích a jako součást výbavy ADR u logistických firem. Její praktické nasazení je uživateli odzkoušeno a ucpávka je jedním z nejprodávanějších produktů.

Kanál stačí v rychlosti očistit od hrubých nečistot (např. botou) a ucpávka na něj dobře přilne. V pohotovostním stavu se snadno přichytí na zadní plechovou stěnu záchranného auta nebo na nástěnnou desku, která se dodává jako příslušenství.

Ucpávka odolává ropným látkám, louhům a kyselinám všeobecně. Pro bližší informaci nahlédněte do listiny chemické odolnosti, kde jsou látky rozděleny podle stupně rezistence. Funkčnost ucpávky je garantována i v mrazu při nízkých teplotách.

Magnetickou ucpávku vyrábíme ve třech základních velikostech o délce strany 51 cm, 60 cm a 100 cm. Nízké pořizovací náklady a opakované použití – to jsou hlavní přednosti magnetické ucpávky.

Soutěž o magnetickou ucpávku byla ukončena. Vítězem se stává Lukáš Machura.

Seznamte se i vy s výhodami výrobků Eccotarp, rádi vám zašleme podpůrné materiály, přijedeme a předvedeme vám jejich možnosti použití. Pokud se chcete dozvědět více, navštivte webové stránky www.eccotarp.eu nebo náš facebookový profil www.facebook.com/eccotarp, případně napište na info@eccotarp.com.

Produktová řada Eccotarp

Sdílet
Seriál: Eccotarp