Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Skládací posypový vozík – účinný pomocník při likvidaci nežádoucích kapalin nebo posypu komunikace solí

Skládací posypový vozík je jedním z výrobků produktové řady Eccotarp. Je určen pro snadnou aplikaci sorbentní látky při likvidaci rozlité nafty, benzínu a oleje, nejčastěji u havárií vozidel.

Vozík je rychle a jednoduše připravený k použití. Zajišťuje rovnoměrný bezkontaktní posyp sorbentní látky. Intenzitu sypání a šířku stopy lze nastavit na zadní straně pomocí posuvné lišty. Speciální převod hnacího kola umožňuje sypání pouze při pohybu vozíku dopředu.

Vozík je určený především pro hasiče a záchranáře, ale lze ho též využít pro zimní posyp ploch technickou solí. Jeho hlavní přednostní je jeho skladebnost a snadná manipulace.

Objem nádrže v rozloženém stavu je 65 litrů. Díky výškově nastavitelnému držadlu je vozík snadno přizpůsobitelný a nenáročný na skladovací prostor.

Z příslušenství se může hodit ozubený nástavec kola, který na zledovatělých plochách zabrání prokluzu koleček.

Seznamte se i vy s výhodami výrobků Eccotarp, rádi vám zašleme podpůrné materiály, přijedeme a předvedeme vám jejich možnosti použití. Pokud se chcete dozvědět více, navštivte webové stránky www.eccotarp.eu nebo náš facebookový profil www.facebook.com/eccotarp, případně napište na info@eccotarp.com.

Přehled produktové řady Eccotarp:


Sdílet
Seriál: Eccotarp