Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Figuríny pro záchranářský výcvik jsou vhodné pro soutěže TFA, firma Metal Arsenal s.r.o. je nabízí i k pronájmu

V devadesátých letech minulého století se naši hasiči v zahraničí poprvé setkali se soutěží TFA, od té doby se u nás tato čtyřbojová disciplína stala velmi populární. Figuríny pro záchranářský výcvik, které firma Metal Arsenal s.r.o., Lysá nad Labem dodává na český trh jsou ideální pro tuto soutěž.

Figuríny svými vlastnostmi simulují skutečnou oběť, mají anatomicky věrně rozloženou hmnotnost a díky použitému materiálu působí velmi reálně. Pro dokonalou simulaci záchranářské akce jsou vyráběny ve 26 různých provedeních pro různé situace a v několika váhových kategoriích 10 – 100 kg.

Hasičským sborům nabízíme výhodnou možnost zapůjčení figuríny na výcvik nebo soutěž. Pro více informací volejte na číslo 737 802 153 nebo navštivte www.eccotarp.eu

Pro nácvik a samotnou soutěž TFA je nejvhodnější univerzální figurina 80 kg. Je to nejpopulárnější model pro běžné záchranářské situace – jako jsou stísněné prostory, práce ve výškách, při dopravních nehodách a při jakémkoliv záchranářském a manipulačním cvičení. Univerzální figuríny jsou vhodné převážně do suchých záchranných podmínek.

Přejeme všem zájemcům o tento sport, svázaný s hasičskou profesí, aby byli úspěšní, prožili nezapomenutelné zážitky ze sportovních klání , kdy dokazují sobě i ostatním nebývalou fyzickou i psychickou odolnost, která je předurčuje být skutečným hasičem – záchranářem.

Sdílet
Seriál: Eccotarp