Pátek 29. března 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Představujeme samonosnou skládací nádrž ECCOTARP pro nebezpečné látky a užitkovou vodu

Nádrž slouží jako zásobník užitkové vody nebo sběrná jímka na nebezpečné látky s kapacitou 1000 a 2000 litrů. Díky rychlému nasazení a nízké hmotnosti je vhodná např. pro přečerpávání unikajících kapalin při haváriích, nebo jako záložní zdroj vody v těžko dostupných místech při hašení požárů a všude tam, kde chybí přímý zdroj vody.

Nádrž lze sbalit do překvapivě malého rozměru. Celou nádrž postaví jeden člověk během několika minut. Není potřeba žádné nářadí – šestiúhelníková plachta se po složení zajistí pomocí speciálních háčků.

Nádrže se dají použít při teplotách od –30°C až do +70°C. Použitý materiál (lakované PES/PVC s textilní výztuží) je odolný vůči chemickým a ropným látkám, a tím se zvyšuje možnost využití při ekologických haváriích. V bocích jsou zavařené výztuhy PP tloušťky 6 mm.

Pokud se chcete o nádržích dozvědět více, navštivte webové stránky produktu, případně napište na info@eccotarp.com.

Do produktové řady Eccotarp patří i velkoobjemové nádrže s konstrukcí s kapacitou až do 35 000 litrů.

Výrobky ECCOTARP vyvinula a vyrábí česká firma METAL ARSENAL s.r.o. a vyváží je do 22 zemí světa – v současné době především do Německa, Rakouska, Francie, Skandinávie a Velké Británie. Rostoucí oblibě se těší i u hasičů v České a Slovenské republice.

Seznamte se i vy s výhodami našich výrobků, rádi vám zašleme podpůrné materiály, přijedeme a předvedeme vám možnosti jejich použití.

Sdílet
Seriál: Eccotarp