Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Navštivte redakci serveru POŽÁRY.CZ

Od 13.5. do 17. 5. 2008 můžete navštívit naší redakci na veletrhu PYROS. Najdete nás v pavilonu F na stánku č.80. Samolepek s postavičkou hasiče máme dost.

Náš server je opět mediálním partnerem veletrhu PYROS. Přímo z konání výstavy budeme přinášet ucelené ON-LINE zpravodajství. Letos bychom se chtěli více zaměřit na reportáže z doprovodných akcí a vyhledávání zajímavostí či novinek v oblasti PO.

Během veletrhu také vyhodnotíme nejlepší expozici a nejlepší novinku. Pokusíme se vám veletrh zprostředkovat i pomocí videa, které na nových stránkách bude možné přehrávat.

Samozřejmě nás můžete navštívit osobně a setkat se tak s velkou částí redakce. Rádi vám představíme novou podobu stránek. Na stánku budeme mít samolepky s postavičkou hasiče, kterou si hasiči lepí na automobil. Cena samolepky je 10,–Kč.

Zaregistrujte se a získejte slevu

Od poloviny března nabízejí organizátoři veletrhů PYROS/ISET a INTERPROTEC možnost všem návštěvníkům zaregistrovat se a získat tím výraznou slevu na vstupném. Celodenní vstupenka bude zaregistrovaného návštěvníka stát namísto 200 Kč pouhých 50 Kč. Registrace je možná na internetových stránkách www.pyros-iset.cz , www.interprotec.cz. Po vyplnění a odeslání registračního listu obdrží zájemce prostřednictvím e-mailové zprávy pdf soubor, který si vytiskne a při předložení na pokladně brněnského výstaviště získá vstupenku se zmíněnou slevou Každý den 80 hasicích přístrojů zdarma

Kromě možnosti získat výraznou slevu díky elektronické registraci, se mohou návštěvníci veletrhů PYROS/ISET a INTERPROTEC těšit na 500 kusů 1 kg hasicích práškových přístrojů v hodnotě 500 Kč od společnosti VÍTKOVICE HTB a.s. Každý veletržní den budou na stánku společnosti VÍTKOVICE HTB a.s. (pavilon F, č. 42) slosovány vyplněné anketní lístky, které obdrží návštěvníci na pokladnách výstaviště. 80 výherců tak denně získá hasicí přístroj zdarma. Více informací o Středoevropských bezpečnostních veletrzích získáte na www.pyros-iset.cz , www.interprotec.cz.

-kaw-

Sdílet
Seriál: Veletrh PYROS