Pátek 19. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Ekonomická mobilní odsávací jednotka FumeCaddie bude na Pyrosu k dostání se slevou, objednáte ji na stánku Plymoventu

Vážení hasiči, na stránkách portálu požáry.cz Vám již několik let pravidelně představujeme různé systémy pro odsávání výfukových zplodin společnosti Plymovent.

Informujeme Vás o novinkách, o úpravách výfuků vozidel, o autonomních systémech řízení a nabízeli jsme Vám i repasované odsávací dráhy za zvýhodněné ceny.

Tentokrát bychom Vám rádi představili ekonomické a mobilní řešení odsávacího zařízení. Jedná se o jednotku FumeCaddie. Jak již název napovídá, není to nic jiného, nežli ventilátor na kolečkách.

Nicméně i takto jednoduché konstrukční řešení dokáže za relativně málo peněz obstarat hodně muziky.

Ventilátor je o příkonu 0,75 kW včetně dlouhé šňůry k připojení na klasickou zásuvku 230 V. Díky svému výkonu dokáže bez problémů odsát i nákladní vozidlo a není vázán na jedno stání – jednoduše s ním přejedete a odsáváte právě tam, kde je potřeba.

Ventilátor má v základním provedení přívodní hadici o délce 5 m a odvodní hadici o stejné délce. Jeho akční rádius tak činí celých 10 metrů od výfuku vozidla, kde jej buď připojíte na rozvod potrubí a zplodiny pošlete ven z objektu, či hadici prostrčíte oknem, připravenou dírou ve zdi, nebo ji jednoduše umístíte pod vraty. Variant je mnoho.

Tento ventilátor dokážeme samozřejmě dodávat i k našim běžným odsávacím systémům, kde jej jednoduše připojíte na již připravený rozvod potrubí.

K ventilátoru můžete vybírat z širokého množství odsávacích koncovek a díky tomu si jej zcela přizpůsobit pro Váš vozový park.


A nyní rychlý konec článku a slibovaná jedinečná nabídka. Tentokrát Vám nebudeme psát, že navštívíme Vaši hasičárnu zcela zdarma protože to jistě jako pravidelní čtenáři našich článků víte.

Také Vám nebudeme připomínat, že návrhy odsávacích systému a finální řešení Vám zpracujeme vždy zdarma protože to není účelem tohoto sdělení. Nicméně učiníme Vám onu slibovanou jedinečnou nabídku.

Katalogová cena mobilní odsávací jednotky FumeCaddie včetně hadic a odsávací koncovky je 58 128 Kč bez DPH. Pokud nás navštívíte přímo na veletrhu a jednotku objednáte osobně, Vaše cena bude činit 35 990 Kč bez DPH.

Za tuto cenu obdržíte

  • odsávací mobilní jednotku FumeCaddie s ventilátorem o příkonu 0,75 kW
  • sadu hadic 5 + 5 m o průměru 100 mm s teplotní odolností do 200°C, s odolností proti přejetí a odolností proti ropným látkám v žlutočerném transparentním provedení.

Odsávací koncovku můžete vybrat dle vlastního výběru. První varianta koncovky je s klipsnou řady REG – použitelná je na všechny typy výfuků, včetně horních provedení. Druhou variantou je nastavitelná koncovka typu AU se stojánkem, vhodná pro vozidla se spodním výfukem.

Chcete ušetřit více jak 22 tisíc korun?

Nyní máte možnost, která se již nebude opakovat.

Tato cena je s mateřskou centrálou Plymoventu v Holandsku dohodnuta jen a pouze pro prodej na Veletrhu Pyros 2023. To už by za cestu do Brna stát mohlo.

Budete mít tedy pouhé 4 dny na získání mobilní odsávací jednotky za těchto mimořádných podmínek. Veletrh Pyros se koná od 24. – 27. 5. 2023.

Stánek společnosti Plymovent najdete v pavilonu F v přízemí /021. Na stánku se samozřejmě můžete seznámit s celým portfoliem odsávacích systémů.

Rádi Vás přivítáme a nabídneme malé pohoštění.

Přečtěte siV Brně byl slavnostně zahájen veletrh PYROS 2023, výrazným lákadlem je premiéra zcela nové generace hasičského vozu Tatra Force
advertorial
www.plymovent.cz
info@plymovent.cz
+420 778 762 259
Sdílet
Seriál: Firma Plymovent
Seriál: Veletrh PYROS