Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Na veletrhu Pyros 2021 se prezentuje i Plymovent, připravena je ukázka odsávacích systémů na živo

Vážení hasiči, dovolte nám pozvat Vás na náš stánek na letošním veletrhu Pyros, který se koná v Brně na výstavišti od 6. – 8. 10. 2021. Můžete nás navštívit v kruhovém pavilonu Z.

Uvidíte zde jak magnetické, tak pneumatické odsávací koncovky včetně vozíčkových drah. Dále novinku v podobě mobilní odsávacího řešení FumeCadie, hezky po našem mobilní ventilátor se sadou hadic a vhodnou koncovkou pro Vaše vozidla.

Dále Vám ukážeme videa z českých hasičských stanic, kde naše zařízení již fungují a odsávají zplodiny z vozidel která znáte a používáte. Díky tomu jsme schopni i Vám nabídnou vhodné a funkční řešení na míru.

Přečtěte siNa brněnském výstavišti se koná další ročník specializovaného veletrhu Pyros, naplnil sotva jednu halu

Na stánku Vás nečeká jen velké množství odborných materiálů a rad z praxe, ale i malé občerstvení, nebo drobné upomínkové předměty. Jako vždy jsou realizace dohodnuté na veletrhu honorované mimořádnou slevou na koncovou cenu zakázky.

Nezávazná nabídka řešení na Vaší hasičárně je jako vždy zcela zdarma a pokud ji domluvíme na veletrhu budeme se snažit navštívit Vás obratem.

Přečtěte siPlymovent: Profesionální odsávání výfukových zplodin z garáží na stanicích i zbrojnicích

Nezapomínejte, že vystavování vlivu výfukových plynů může znamenat vážné zdravotní riziko. Neexistuje žádná bezpečná úroveň hladiny výfukových plynů, vždy se jedná o rizikový faktor. Prahová mez je tedy vždy nejnižší možná.

V Plymoventu víme, jak nebezpečné je se výfukovým plynům vystavovat, a proto Vám rádi pomůžeme s jejich co možná nejefektivnějším odstraněním.

Sdílet
Seriál: Firma Plymovent
Seriál: Veletrh PYROS