Čtvrtek 25. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Česká reprezentace bere na mistrovství světa v TFA zlato ve štafetách, Vochoc přijal do týmu Jana Haderku

Obě štafety české reprezentace v TFA závodily ve středu 10. června na Mistrovství světa v německém Hannoveru. Mistrovství se koná již po sedmnácté, v roce 2015 je součástí veletrhu Interschutz, ze kterého vám přinášíme podrobné zpravodajství. Z české TFA reprezentace přijelo 18 závodníků.

Hasiči pojali štafetový závod jako rozcvičku na individuální boj, trénink ale nepodcenili a tak se mohli radovat hned dvakrát – první štafeta ve složení Pavel Kubín, Martin Plšek, Lukáš Novák a Michal Přecechtěl získala zlatou medaili; druhá ve složení Ondřej Rosenkratz, Stanislav Kalvoda, Petr Vyhnálek a Jaroslav Poukar pak jistila bednu bronzem.


Firma Vochoc přivítala do svého GoodPRO racing teamu nového člena. Tím je Jan Haderka, který obdržel nový odlehčený zásahový oděv. Podobné již využívají borci Lukáš Novák a Michal Přecechtěl. Jedná se o certifikovaný třívrstvý zásahový oblek, vytvořený na základě nejvyššího modelu Vochoce – oděvu FR 4 Firebull.

Na sportovním modelu chybí vyztužení ramen a kolen, reflexní pruhy jsou uzší a prodyšné. Zredukován byl i počet kapes. Oblek váží pouhých 2,5 kilogramu.

Sdílet

Partnerem cesty webu POŽÁRY.cz na veletrh Interschutz 2022 je firma
Pavliš a Hartmann – výroba a prodej požární techniky.

www.phhp.cz | www.facebook.com/pavlisahartmann

Seriál: Veletrh INTERSCHUTZ