Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Partneři webu Požáry.cz na brněnském veletrhu

Navštívili jsme stánky partnerů našeho serveru, kteří vystavují na letošním ročníku hasičského veletrhu PYROS v Brně. U jednoho z nich lze zakoupit přilbu Gallet F1 SF za veletržní cenu 6334 korun!

V hale F jako první a také nejblíže našemu stánku vystavuje firma Dräger Safety. V jejím stánku lze spatřit klasické produkty této značky, tedy dýchací přístroje, ochranné obleky a jejich příslušenství. Je zde vystaven i dýchací přístroj, který je určený pro jednotky dobrovolných hasičů. Jeho cena je cca 30 000,–Kč.

hasičský vrtulník ZHT Group

Dalším stánkem je EuroFire, zástupce firmy MSA/Auer pro Českou republiku. Zde je možnost zakoupit v rámci veletržní slevy přilbu Gallet F1 SF za cenu 6334,–Kč včetně DPH!

Výzbrojna požární ochrany ve svém stánku vystavuje mimo jiné i nové zásahové obleky Fénix, ten můžete vidět i na našem stánku v jeho nejnovejší podobě. Je vyroben z materiálu PBI a v současné době probíhá jeho certifikace. Obleky Fénix z nomexu jí již mají několik měsíců.

U firmy Nordstahl můžete vidět vyprošťovací zařízení Lukas a samozřejmě také počítačový program Cash Recovery System na vyprošťování z osobních automobilů, který byl představen i na našem webu.

Firma Červinka vystavuje ve svém nepřehlédnutelném stánku hasící přístroje všech druhů, hydrantové skříně a další pomůcky, jako např. výstražné tabulky atd.

Venku ze expozice našeho výrobce hadic, tedy firmy Pavliš-Hartman. U nich spatříte kromě hadic také jejich další produkty, jako např. plovoucí čerpadla, proudnice a další hasičské příslušenství.

Stánek na volné ploše má i další náš partner, firma Zahas. Tam lze vidět i u nás inzerované protipovodňové zábrany, požární čerpadla, řadu přetlakových ventilátorů a další vybavení.

Posledním venkovním stánkem je velká expozice firmy ZHT Group. Největším lákadlem je jejich hasičský vrtulník Bo-105 s čerpadlem Tohatsu. Neméně zajímavá je i malá ,,dopravní caska‘‘ na podvozku Mercedes Sprinter 4×4.

V hale G má svůj stánek další z našich parterů, firma Life Line, prodejce amerických dýchacích přístrojů Scott a dalších ochranných pomůcek.

V této hale je dále expozice firmy Singing Rock. U nich je vystaveno vše, co se týká záchranných prací ve výšce a nad volnou hloubkou na lanech.

O ostatních vystavovatelích přineseme postupně také informace. Ty přineseseme samozřejmě i o ostatních produktech našich partnerů.

-wap-

Sdílet
Seriál: Veletrh PYROS