Pátek 26. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Tréninková figurína z kevlaru a křemene vydrží přes tisíc vzplanutí, může ale i plavat

Představujeme hořící figurínu, která umožňuje trénink záchrany s přenosným hasicím přístrojem nebo s požární dekou, jež umožní rychlé uhašení ohně. Díky použitému materiálu (kevlar a křemen) je hořící figurína dostatečně odolná, aby vydržela přes 1000 vzplanutí.

Figurína je vyrobena z modrého křemene (přední část) a žlutého kevlaru (vzadu). Kevlar odolává opotřebení během cvičení. Tělo je naplněné minerální vatou.

Figurína se také může použít pro cvičení vodáckých nehod, může plavat více než 17 hodin. Plovoucí figurína s hořícím hrudníkem působí velmi dramaticky při jakémkoliv cvičení. Po mokré aplikaci musí být důkladně vysušena. Figurína se dá použít se stojanem nebo bez něj. Váží pouze 14 kilogramů.


ČTĚTE TAKÉ: Ohnivzdorné figuríny jsou určeny pro bezpečný nácvik při vysokých teplotách


Prodej figurín v ČR zajišťuje exkluzivně společnost Metal Arsenal s.r.o, výrobce záchytných van a dalších produktů pro likvidaci havárií, práci s nebezpečnými látkami a ochranu životního prostředí. Figuríny jsou vyráběné již 30 let v Anglii a jsou využívané a ověřené hasičskými a záchranářskými složkami, armádou po celém světě.

Pokud se chcete o figurínách dozvědět více, navštivte web značky Eccotarp nebo napište na info@eccotarp.com – rádi vám zašleme podpůrné materiály, přijedeme a předvedeme vám možnosti použití. Vaše dotazy rádi zodpovíme na tel.: 737 802 153.

Sdílet
Seriál: Eccotarp