Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Prague Fire & Security days 2010 překvapí novinkami

Druhý ročník přehlídky nejnovějších trendů protipožární a zabezpečovací techniky, systémů a služeb Prague Fire & Security Days se koná v termínu 21. –23. září a připravuje pro své návštěvníky řadu novinek a zajímavostí z oborů, kterým je tato ojedinělá prestižní akce věnována.

Samozřejmostí je řada novinek a zajímavostí z oborů, kterým je tato ojedinělá prestižní akce věnována a představení více jak 40 významných firem s jejich novými i tradičními produkty a službami. Ve středu i čtvrtek probíhají rovněž odborné konference a semináře.

V prostorách funkcionalistického Veletržního paláce se představí – stejně jako v minulém roce – mnoho významných firem se svými produkty a službami.

Uveďme zde pro zajímavost pouze několik z nich

Společnost Camea například představí systém pro monitorování dopravy UNICAM, jež může přispět k bezpečnějším silnicím, prevenci kriminality, zklidnění dopravy i její větší plynulosti.

Česká společnost ASITA předvede v rámci svých služeb pro informační bezpečnost novinku Secusmart pro chráněnou komunikaci v GSM sítích.

Jeden z největších distributorů IP kamerových systémů v České republice firma KOUKAAM a.s. bude vystavovat záznamové zařízení IPCorder, jež umožňuje sledování a ukládání záznamů z IP kamer, jejich snadné vyhledávání, přehrávání nebo export.

Svůj zajímavý sortiment představí i Viakom, společnost zabývající se dovozem a velkoobchodním prodejem komponent průmyslové televize.

Služby z oblasti bezpečnostních technologií, ochrany osob, informací a majetku – včetně multifunkčního dohledového centra – PCO s pokrytím po celé ČR a cenově zvýhodněný bezpečnostní systém FALKO pro zabezpečení soukromého majetku (bytu, domu, chaty nebo auta) přiblíží návštěvníkům přehlídky společnost Alkom, dlouhodobě působící na trhu.

Novinky z oblasti zabezpečení pomocí kamerových systémů, jako je například nová IP systémová platforma Pelco Endura 2.0 a samostatné zařízení Endura Xpress představí jedna z nejvýznamnějších společností působících na našem trhu – Schneider Electric.

Dalším ze zajímavých vystavovatelů je i společnost PPZ SYSTEM s.r.o. – výhradní distributor produktů společnosti SELECTADNA pro SR a ČR. SelectaDNA je nejpokročilejší forenzní způsob pro snižování kriminality ve světě – systém, který nevyvratitelným způsobem spojuje pachatele s místem trestného činu a poskytuje nezpochybnitelný řetěz důkazů.

K velmi zajímavým exponátům budou patřit jistě i ty od společnosti Fire Eater s.r.o., českého distributora protipožárních systémů dánské firmy Fire Eater A/S. Nespornou zajímavostí této značky je např. i to, že prostřednictvím svého výhradního distributora, spol. Ineros – dokončila v tomto roce instalaci svých zařízení v nové budově depozitáře Státní Ermitáže v Petrohradě.

Z dalších vystavujících společností můžeme např. jmenovat: Abbas, Adi Global Distribution, Alarm Absolon, Apllic, Atis Group, Ascom (CZ), Robert Bosch odbytová s.r.o., CentrumCard, Clarystone, Commend Slovakia, Euroalarm, ESP Holding, Evions Group, Integoo, IP Security, Jimi CZ, KPZ Electronics, Navguard, Securitas ČR, Securiton AG, Sicurit CS, Secutiton – Tribase Network,…a další.

Pro všechny prezentující se firmy 2. ročníku přehlídky Prague Fire & Security Days je připravena nová soutěž pro nejlepší a nejzajímavější prezentované produkty a služby „FSDays AWARD“. Své výrobky mohou do soutěže přihlásit pouze společnosti prezentující se na přehlídce FSDays 2010.

Pro oceněné jsou připraveny ceny, které navrhla a vyrobí exkluzivně pro FSDays AWARD nejstarší sklářská škola ve Střední Evropě – Střední uměleckoprůmyslová škola sklářská z Kamenického Šenova.

Hlavním partnerem FSDays 2010 je SECURITAS ČR s.r.o., jedna z nejvýznamnějších společností v oblasti komerční bezpečnosti působících na českém trhu.

SECURITAS ČR s.r.o. je dceřinou společností švédské Securitas AB, světové jedničky na trhu bezpečnostních služeb. Její podíl na tomto trhu činí okolo 11%. Zaměstnává přibližně 260 000 pracovníků ve 40 zemích všech kontinentů.

SECURITAS ČR s.r.o. je společně se společnostmi DORA Security a.s. a Agency of Security FENIX, a.s. součástí Skupiny SECURITAS ČR, největšího subjektu na současném českém trhu bezpečnostních služeb, který zaměstnává přes 4500 pracovníků a jehož obrat přesahuje 1450 mil. Kč.

Veškeré novinky a zajímavosti týkající se akce FSDays jsou průběžně uváděny na našem serveru, neboť jsme mediálním partnerem této akce.

Návštěvníci z řad odborníků i širší veřejnosti rozhodně nebudou letošní nabídkou a prezentacemi zklamáni a budou mít opět možnost informace o zajímavých produktech či službách prodiskutovat s přítomnými profesionály nebo se zúčastnit řady zajímavých seminářů a přednášek.

Odborné konference se budou konat ve dnech 22. 9. (Dálkový dohled k ochraně zdraví, osob a majetku) a 23. 9. (Facility Management). Podrobné informace i on-line registrace jsou k dispozici na www.fsdays.cz.

-kow-

Sdílet
Seriál: FSDays: Prague Fire & Security Days