Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

FSDays, aneb Prague Fire & Security Days 2012 v novém záříjovém termínu

4. ročník mezinárodního veletrhu nejnovějších trendů v oboru protipožární a zabezpečovací techniky, systémů a služeb PRAGUE FIRE & SECURITY DAYS 2012 se uskuteční ve dnech 18. – 22. září 2012 v PVA EXPO PRAHA – Letňany.

Ilustrační foto

Koncepce Prague Fire & Security Days 2012

Prague Fire & Security Days je pravidelným setkáním výrobců a distributorů nejnovějších trendů v oblasti protipožárních a zabezpečovacích systémů, high-tech technologií – bezpečnostních systémů, soukromých bezpečnostních služeb, ale i bezpečnostních složek státu, nekomerčních subjektů, organizací a sdružení s odbornou veřejností.

Vlastní představení bezpečnostních prvků, zařízení a služeb se uskuteční především interaktivní, moderní a živou formou, prostřednictvím nejrůznějších vizuálních prezentací, seminářů, přednášek, konferencí, společenských akcí, ale i prostým zprostředkováním setkání a propojením těch, kteří by se jinak nesetkali.

To vše za přítomnosti a aktivní účasti nejvýznamnějších českých firem z oboru protipožární a zabezpečovací techniky a zastoupení zahraničních společností, montážních firem, které působí na území České republiky, zástupců bezpečnostních složek státu, Hlavního města Prahy.

V letošním roce poprvé rozšířeno o nové obory IT PROTECTION, SAFE TRAFFIC a RESCUE PRAGUE. Nové specializované obory vnesou na FSDays ještě vyšší odbornost. Rozšíření o nové obory a zejména části RESCUE PRAGUE je naplánováno právě na rok 2012, který je 10. výročím srpnových povodní z roku 2002.


Úloha Prague Fire & Security Days 2012

Úlohou FSDays 2012 – je seznámit s nejnovějšími trendy, postupy a systémy pro zabezpečení, ostrahu a ochranu objektů, systémy pro inteligentní budovy, ochranu dat a informací, možnostmi a novinkami pro zvýšení bezpečnosti v dopravě, ale i protipovodňovými systémy u příležitosti 10. výročí od srpnových povodní v roce 2002.

Projekt je určen především pro odbornou veřejnost – stávající i potencionální, nové obchodní partnery primárně z těchto hlavních cílových skupin návštěvníků:

Projekt je příležitostí pro odborné a pověřené „security“ pracovníky nejrůznějších oborů s možností seznámit se, objevovat, nacházet a rozšiřovat své poznatky o současných, moderních, bezpečnostních technologiích, ale především i s možností konkrétního výběru a následného zpracování řešení svých potřeb.

FSDays má za úkol také komplexně podpořit i všeobecné možnosti bezpečnosti nejen osobní, privátní, ale i veřejné, propagovat osvětu, ale i odpovědnost všech jednotlivců, organizací, úřadů, bezpečnostních složek státu v této oblasti.


Prague Fire & Security Days – hlavní zastoupené obory:

  • FIRE & SECURITY
  • IT PROTECTION
  • SAFE TRAFFIC
  • RESCUE PRAGUE

Další podrobnosti naleznete na webu www.fsdays.cz.

Sdílet
Seriál: FSDays: Prague Fire & Security Days