Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

DEVA přichází na trh s novými zásahovými oděvy i nehořlavou mikinou z materiálu Nomex

Ve společnosti DEVA F-M se ani přes pandemická opatření nezastavil vývoj nových produktů nejen pro hasiče, ale i vojáky, policisty a další pracovníky v bezpečnostních odvětvích. Na trh DEVA přivádí nové oděvy i další výstrojní součástky.

Firma DEVA v názvu hrdě nese jména zakladatelů Jiřího Dedka a Leonarda Vargy. Vyvíjí a vyrábí oděvy pro hasiče, záchranáře, armádu, policii, energetický a ropný průmysl, pracuje se špičkovými materiály a nejmodernější výrobní technologií.

Pilířem jedinečného osobního přístupu, individuálního klientského servisu a nekompromisní kvality produktů a světově uznávaného know how je tým více než 100 zaměstnanců společnosti.

Mezi nové výrobky, je například Mikina MHP (multi-hazard protection), třívrstvý zásahový oděv pro hasiče Red Fox s dlouhou životností, oděv pro technické zásahy Rescuer a oděv pro technické zásahy a venkovní požáry Rescuer THL. V přípravě je rovněž nová kukla.

Mikina MHP (multi-hazard protection)

Nově dodávaná mikina je nehořlavá dle EN ISO 11612 a antistatická dle EN 1149–5. Dodává se v modré barvě a je vhodná pro hasiče, pracovníky v energetických, chemických, rafinérských a jiných průmyslových odvětvích.

Lze ji doplnit o volitelné reflexní nápisy i o nášivky jak na přední, tak i zadní části. Nechybí suché zipy pro připnutí jmenovky a hodnostního či funkčního označení. Na levé straně je praktická kapsa na tužku, v dolní části je možné doplnit mikinu o elastickou manžetu.

Mikina je vyrobena z materiálu NOMEX MHP Brushed knit, o gramáži 280 g/m². 30 % tvoří aramid, 33 % viskóza, 31 % modakryl a 6 % antistatické vlákno.

Cena za mikinu pro český trh začíná od 1 990 Kč bez DPH.

Sdílet
Seriál: Firma Deva