Sobota 20. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

DEVA v Hannoveru vystavuje široké portfolio své produkce i zásahovou obuv, v Česku výhradně zastupuje Haix

Na výstavišti v Hannoveru má v jedné z hal na veletrhu Interschutz svůj stánek i frýdeckomístecká firma DEVA, výrobce zásahových a ochranných oděvů nejen pro hasiče.

Firma DEVA se prezentuje na Interschutzu především kvůli nalezení nových partnerů pro spolupráci a navázání nových kontaktů, stejně jako kvůli komunikaci se stávajícími zákazníky z celého světa.

Na stánku tak nechybí kromě širokého přehledu oděvů různých barev i střihů ani nová mikina pro hasiče.

Přečtěte siDEVA přichází na trh s novými zásahovými oděvy i nehořlavou mikinou z materiálu Nomex

V oblasti zásahových oděvů společnost ukázala nejen oděv pro technické zásahy Rescuer, Rescuer THL pro technické zásahy a venkovní požáry, ale také svůj nejnovější třívrstvý RED FOX.

Přečtěte siDEVA nabízí třívrstvý zásahový oděv RED FOX, své ochranné vlastnosti si zachovává i po desítkách pracích cyklů

Firma DEVA v názvu hrdě nese jména zakladatelů Jiřího Dedka a Leonarda Vargy. Vyvíjí a vyrábí oděvy pro hasiče, záchranáře, armádu, policii, energetický a ropný průmysl, pracuje se špičkovými materiály a nejmodernější výrobní technologií.

Pilířem jedinečného osobního přístupu, individuálního klientského servisu a nekompromisní kvality produktů a světově uznávaného know how je tým více než 100 zaměstnanců společnosti.

Sdílet
Seriál: Firma Deva

Partnerem cesty webu POŽÁRY.cz na veletrh Interschutz 2022 je firma
Pavliš a Hartmann – výroba a prodej požární techniky.

www.phhp.cz | www.facebook.com/pavlisahartmann

Seriál: Veletrh INTERSCHUTZ