Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Firma DEVA dodává svůj zásahový oděv Rescuer i ve verzi THL, která splňuje normy pro použití u venkovních požárů

Zásahový oděv DEVA Rescuer THL je určen pro technické zásahy a venkovní požáry, certifikován je podle normy ČSN ISO 15384:2020.

Oděv chrání nositele proti teplu a plamenu i dle ČSN EN ISO 11612:2015, samozřejmostí jsou antistatické vlastnosti dle ČSN EN 1149–5:2019.

Přečtěte siZásahový oděv DEVA Rescuer je určen pro technické zásahy, dodává se ve dvou barevných kombinacích

Oděv je dvouvrstvý s vysokou odolností proti kontaktnímu teplu, samozřejmostí jsou reflexní prvky a paspule. PFTE membrána zajišťuje vysokou prodyšnost a oblek tak zajišťuje ochranu proti dešti dle ČSN EN 343:2020.

Na obou stranách přední části jsou suché zipy pro jmenovku či jiná označení, nechybí tradiční kapsa na tužku a vysílačku, ani poutko na mikrofon a držák na svítilnu. Rukávy mají nastavitelné manžety, v kapsách jsou kroužky a karabiny pro uchycení doplňků.

Přečtěte siDEVA nabízí třívrstvý zásahový oděv RED FOX, své ochranné vlastnosti si zachovává i po desítkách pracích cyklů

Kalhoty mají zvýšený pas a odnímatelné šle. Kapsy jsou vakové a ani na nich nechybí poutka s kroužkem. Zesílení kolen je doplněno odnímatelnou výztuží, na konci nohavic najdeme manžetu.

Přečtěte siDEVA přichází na trh s novými zásahovými oděvy i nehořlavou mikinou z materiálu Nomex

Oděv je dodáván ve čtyřech barvách, kromě červené to může být i modrá, písková či limetkově zelená. Kabát doplňuje odnímatelná kapuce.

Ergonomický střih oděvu zajištuje vysoký komfort nošení, u zásahů se v něm pohodlně pohybuje i náš odchovanec a dokumentarista moravskoslezských hasičů Tomáš Lach.

Sdílet
Seriál: Firma Deva