Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Svou historicky největší expozici v rámci veletrhu Interschutz připravila firma Plymovent, ukázala dva systémy pro hasiče

Základy společnosti Plymovent nalezneme ve Švédsku a Holandsku, což samo o sobě zajišťuje vysoký standard a očekávaní dobré kvality. Odsávání a filtraci vzduchu se věnuje již více jak 40 let.

V Hannoveru si firma připravila zatím největší expozici, kterou v rámci veletrhu Interschutz ve své historii organizovala.

V současné době stojí společnost na třech základních segmentech: odsávání škodlivin ze svařování, odsávání olejové mlhy a odsávání výfukových zplodin.

Firma v hasičském segmentu na Interchutzu představila dvojici systémů pro odsávání zplodin v garážích hasičské techniky.

Jeden z nich je určen pro průjezdné stanice či zbrojnice, do kterých se technika vrací opačným směrem než vyjela. Systém je vybaven automatickým návratem odsávání do výchozí polohy po sepnutí koncového spínače.

Druhý z nich pak standardně zůstává „u vrat“, po najetí na koncový spínač se rozevře koncová hubice a uvolní stisk výfuku.

Oba systémy jsou vybaveny patentovanou koncovkou i manipulační částí, v případě selhání či závady se hadice utrhnou v předem definovaném místě a nepoškodí kolejnici ani ostatní prvky pod stropem garáží.

Sdílet

Partnerem cesty webu POŽÁRY.cz na veletrh Interschutz 2022 je firma
Pavliš a Hartmann – výroba a prodej požární techniky.

www.phhp.cz | www.facebook.com/pavlisahartmann

Seriál: Veletrh INTERSCHUTZ