Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Elektřina na Interschutzu nepohání jen auta, společnost Pavliš a Hartmann přivezla do Hannoveru ukázat svůj bateriový ventilátor

Společnost Pavliš a Hartmann představuje na největší světové přehlídce požární ochrany, záchranných systémů, civilní obrany a bezpečnosti Interschutz 2022 své nejnovější produkty.

Patří mezi ně například ventilátor PH – VP bat 450. Baterie je osazena čtyřmi LED diodami, které ukazují stav akumulátoru. Ke každému ventilátoru je v plastovém kufříku dodávána také nabíječka a kryt na motor, který zajistí jeho chod i za nepříznivých podmínek.

Přečtěte siFirma Pavliš a Hartmann představuje bateriový přetlakový ventilátor PH – VP bat 450

Na stánku patří k novinkám i inovované vysokotlaké čerpadlo Gejzír, poháněné vysokootáčkovým dvoutaktním motorem. Jeho předností je výtlačná výška až 95 metrů, dosahuje průtoku 480 litrů za minutu.

Použitý dvoutaktní motor je opatřen ručním i elektronickým startérem – připojení powerbanky s funkcí Jump Starter výrazně usnadní startování motoru čerpadla. Lze ji také využít jako záložní zdroj pro nabíjení telefonu, tabletu a podobně.

Součástí je propojovací kabel mezi powerbankou a konektorem elektrického okruhu motoru a nabíjecí zdroj.

Sdílet

Partnerem cesty webu POŽÁRY.cz na veletrh Interschutz 2022 je firma
Pavliš a Hartmann – výroba a prodej požární techniky.

www.phhp.cz | www.facebook.com/pavlisahartmann

Seriál: Veletrh INTERSCHUTZ