Čtvrtek 25. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Jednoduchá, rychlá a efektivní dekontaminace je možná s produkty ECCOTARP

Potřeba efektivní a účinné dezinfekce nebo dekontaminace např. osob, prostor, zařízení, vozidel, předmětů apod. je v posledních letech větší než v minulosti.

Naštěstí ve většině případů již tento problém umíme řešit a máme k tomu k dispozici nejrůznější pomocníky.

V Eccotarpu jsme vyvinuli např. speciální Dekontaminační vanu pro dekontaminaci osob vhodnou pro použití v terénu. Díky skládací konstrukci je optimální pro přepravu v hasičském nebo jakémkoliv jiném voze.

Vanu pohodlně sestaví jeden člověk a během několika vteřin vytvoří bezpečný záchytný prostor o velikosti 2×2 m, což je rozměr ideální pro dekontaminaci osoby s roztaženými pažemi.

Vana je dále vybavena výpustným otvorem pro bezpečný odvod nebezpečných látek a je vyrobena z chemicky odolného materiálu.

Přečtěte siEccotarp dodává speciální vanu pro bezpečnou a efektivní dekontaminaci osob, konstrukce umožňuje použití v terénu

Jako příslušenství k Dekontaminační vaně nově nabízíme také nášlapné Dekontaminační rohože, které spolehlivě zajistí dokonalý odvod nebezpečných látek z obleku záchranáře vč. obuvi.

Rohože jsou vyrobené z odolného pryžového kompozitu na bázi recyklovaných surovin a mají speciální chemicky odolnou povrchovou úpravu proti nasákavosti.

Rohože jsou pevné, takže se při použití neprohýbají a mají vyšší hmotnost, což zamezuje jejich smekání ve vaně. Nášlapy lze použít přímo ve vaně, nebo mohou sloužit i jako vstupní nebo výstupní podložka k vaně.

Přečtěte siFirma Eccotarp představuje novinku - rohože ke skládací vaně pro mokrý způsob dekontaminace

V případě, že je potřeba dekontaminovat např. vůz nebo jiné rozměrné zařízení, lze k tomuto použít naši Skládací vanu ET Large.

Standardně je vyráběna v délkách od 5 do 15 metrů, ale lze ji přizpůsobit konkrétním rozměrovým požadavkům.

Nájezd do vany se provádí přes sklopenou bočnici, která se poté zajistí žlutými háčky a vznikne záchytná vana vhodná pro dekontaminaci nebo záchyt uniklých nebezpečných látek např. při přečerpávání.

Vana má opět skládací konstrukci, takže ji lze snadno přepravit na místo určení a použít kdekoliv v terénu.

Přečtěte siSkládací tvarovatelné vany ECCOTARP jako ideální pomocník při úniku nebezpečných látek

Více informací o celé produktové řadě ECCOTARP je na www.eccotarp.com.

advertorial
www.eccotarp.com
Sdílet
Seriál: Eccotarp