Pátek 26. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Změna termínu veletrhu PRAGOALARM / PRAGOSEC 2012

Na základě konzultací s představiteli AGA a zástupci největších vystavovatelů rozhodla se INCHEBA

PRAHA změnit termín veletrhu PRAGOALARM / PRAGOSEC 2012! Veletrh se uskuteční ve dnech 5. – 7. června (úterý – čtvrtek) jako samostatná a jediná akce v Průmyslovém paláci Výstaviště v Holešovicích.

Tímto krokem vycházíme vstříc vystavovatelům, kterým nevyhovoval původní termín, kdy se měl veletrh konat od čtvrtka do soboty souběžně s veletrhem PRAGONITERIER. Zdůrazňujeme tak jeho odborné a profesionální zaměření. Vzhledem k tomu, že PRAGOALARM se úpravou konceptu orientuje výrazně na odbornou veřejnost, projektovou a stavební sféru, státní správu a bezpečnostní management firem, je třeba umožnit jeho návštěvu v pracovních dnech. A právě úterý – čtvrtek jsou pro veletrh typu B2B optimální.

V prvním červnovém týdnu bude též volný celý prostor před Průmyslovým palácem, což umožní účast vystavovatelů i na volných plochách a zejména prezentaci záchranné a hasičské techniky v optimálním prostředí.

INCHEBA Praha je též připravena zajistit v tomto termínu důstojné prostředí pro připomínku 20. výročí existence Grémia ALARN, a to včetně účasti zahraničních partnerů AGA.

Věříme, že i ti z Vás, kteří se již chystali na PRAGOALARM 2012 v únoru, přijmou tuto změnu s pochopením. Jde nám, Inchebě i Grémiu AGA, o kvalitní veletrh, který úspěšně naváže na dlouholetou tradici této akce!

Sdílet
Seriál: Pragoalarm / Pragosec