Středa 24. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Siemens podpořil nový koncept veletrhu Pragoalarm / Pragosec 2012

K rozhodnutí vystavovat na Pragoalarmu jsme dospěli po seznámení s novým konceptem veletrhu. Změna koncepce slibuje především orientaci na cílovou skupinu návštěvníků, kteří jsou také našimi zákazníky, uvedl Milan Ceeh, ředitel úseku FS, SIEMENS, s.r.o.

Proč se účastníme veletrhu Pragoalarm/Pragosec 2012?

Oceňujeme zejména, že doprovodný program i propagace veletrhu osloví odborníky projektové a realizační sféry ve stavebnictví, ale vítáme i velké pokrytí hasičské a policejní komunity nebo spolupráci s bytovými družstvy a majiteli bytových domů.

Na veletrhu představíme produkty a služby zajímavé pro všechny tyto skupiny, od malých domácností až po velké firmy a průmyslové projekty.


Siemens se představí na veletrhu PRAGOALARM/PRA­GOSEC 2012

Společnost Siemens, divize Building Technologies nabízí komplexní řešení pro technologie budov. Realizuje a dodává řídicí systémy budov, zabezpečovací a protipožární techniku včetně servisní podpory během celého životního cyklu budovy. Společnost Siemens je po celém světě preferovaným partnerem pro energeticky úsporné a bezpečné budovy.

Na 19. ročníku mezinárodního veletrhu zabezpečení a požární ochrany PRAGOALARM/ PRAGOSEC, který se uskuteční na Výstavišti Praha ve dnech 5. až 7. června 2012, představí Siemens trendy v oblasti požárních a bezpečnostních systémů.


Elektrická požární signalizace

Siemens na veletrhu představí novou generaci systému elektrické požární signalizace FS20 Sinteso MP3.0. Portfolio speciálních hlásičů zastoupí novinka v oblasti lineární detekce teploty – nový systém FibroLaser III.

Systém FibroLaser se úspěšně používá pro detekci požárů v silničních a železničních tunelech, kabelových kanálech, zauhlovacích mostech nebo obecně ve špatně přístupných částech objektů či v náročném prostředí s významným výskytem rušení.

Tradiční součástí expozice společnosti Siemens je prezentace nadstavbových systémů. Ani letos nebude chybět ukázka nejnovější verze nadstavbového systému MM8000 MP4.30.

Mezi novinky v nabídce ústředen produktové řady Cerberus PRO patří zejména nová řada hlásičů SafeREX s tzv. ASA parametrizací, tedy s možností libovolného přizpůsobení vyhodnocovacího algoritmu hlásiče vlivům prostředí. Hlásiče jsou díky tomuto způsobu nastavení mimořádně odolné vůči planým poplachům.


Plynové stabilní hasicí systémy

Na veletrhu bude prezentován také vysokotlaký systém plynového stabilního hasicího zařízení Sinorix™ 1230 s hasivem Novec™1230, který vedle svých mimořádných hasebních vlastností splňuje i přísná kritéria ochrany zdraví a životního prostředí.

Společně se zařízením Sinorix™ 1230 bude na stánku společnosti Siemens vystavena i ústředna stabilního hasicího zařízení XC1003-A1.


Server POŽÁRY.cz je mediálním partnerem veletrhu
Pragoalarm/Pra­gosec 2012.

Sdílet
Seriál: Pragoalarm / Pragosec