Sobota 27. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

PRAGOALARM: ATIS GROUP obhajuje loňské vítězství

Proč se účastníme veletrhu Pragoalarm/Pragosec 2012? Dnes odpovídá Ivo Bedaň, ředitel společnosti ATIS Group, s.r.o.

Veletrh Pragoalarm/Pragosec je tradičním místem, kde se setkáváme s našimi zákazníky. Postupem času se veletrh stal spíše místem společenských setkání než obchodních jednání, ale adekvátně tomu se snižují i náklady na prezentaci.

Vnímáme, že veletrh letos dostal nový impuls a jsme opravdu zvědaví, jak se podaří záměry organizátorů realizovat. Posunutí termínu konání na všední dny uprostřed týdne a orientace propagace na investory, projektantskou sféru a bezpečnostní management firem je určitě krok správným směrem. Navíc jsme loňským vítězem v soutěži TOP EXPO a toto ocenění bychom letos rádi obhájili.


Středa 6. června: DEN AGA – 20. výročí asociace Grémium Alarm

V rámci mezinárodního veletrhu PRAGOALARM/PRAGOSEC 2012 proběhne ve středu 6. června 2012 za účasti členských firem a VIP hostů slavnostní večer Asociace technických bezpečnostních služeb Grémium Alarm, na kterém si připomeneme 20 let od vzniku asociace a úspěšné působení jejích členů na českém trhu soukromých technických bezpečnostních služeb.

V tento den proběhne i konference AGA, na které chceme oslovit širokou odbornou veřejnost tématy ovlivňujícími kvalitu zabezpečení objektů.


Konference: IT a fyzická bezpečnost (pořádají IDG Czech Republic a Incheba Praha)

Incheba Praha a společnost IDG Czech Republic se dohodli na spolupráci v rámci doprovodného programu veletrhu Pragoalarm. Vedle rozsáhlé mediální propagace veletrhu je hlavním bodem spolupráce uspořádání odborné konference na téma IT a fyzická bezpečnost. Je určena bezpečnostnímu a IT managementu firem. Vystavovatelé veletrhu Pragoalarm/Pragosec se mohou stát partnery této konference.

V České a Slovenské republice vydává společnost IDG tato tradiční média: (papírová) CIO Business World, Computerworld, Security World, HD World, ChannelWorld; (on-line) Computerworld, CIO Business World, PC World, Security World, ChannelWorld a další.


Nejvýhodnější podmínky u nás!

Venkovní výstavní plocha za 900 Kč/m2.

Přesunutí termínu veletrhu na začátek června přináší kromě odborných dnů a kvalitních výstavních prostor v Pravém křídle Průmyslového paláce příležitost pro vystavovatele prezentovat své produkty a služby na venkovní výstavní ploše před Průmyslovým palácem.

Na venkovní ploše bude také probíhat doprovodný program ve spolupráci s Policií, Hasiči a některými vystavovateli. Cena výstavní plochy je pouhých 900Kč/m.

Sdílet
Seriál: Pragoalarm / Pragosec