Úterý 16. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

ZAHAS na veletrhu Pragoalarm 2012

ZAHAS na veletrhu nabídne vše pro úspěšný zásah pod jednou střechou.

Společnost ZAHAS s.r.o. je tradičním českým výrobcem a dodavatelem zásahové techniky a ochranných prostředků pro hasiče a záchranáře. Mimo vlastního vývojového a výrobního oddělení, které produkuje speciální textilní a strojní výrobky vysoké kvality, jako ochranné oděvy, speciální ventilátory, hasicí zařízení, výcvikové trenažéry aj., firma dodává kompletní sortiment hasičského a záchranářského vybavení, včetně dalších prostředků pro protipožární ochranu, zabezpečení budov, strojů, dopravních prostředků a jiných zařízení.

Na veletrhu Pragoalarm/Pragosec 2012 zve návštěvníky do své venkovní expozice, kde bude k vidění i k vyzkoušení řada zajímavých novinek z oboru, stejně tak jako ucelenou řadu tradiční výrobků, patřících do produktového portfolia firmy.

Mezi novinky můžeme zařadit například sadu hydraulického vyprošťovacího nářadí AWG Lancier, aerosolový hasicí systém pro široké spektrum použití FirePro, oscilační monitory a proudnice TKW, vysokotlaká hasicí zařízení a přenosné hasební moduly vlastní produkce, modulární systém pro uskladnění vybavení v hasičských stanicích, protipovodňové prostředky, pěnidla a další zajímavou techniku a vybavení. Nebudou chybět ani speciální oděvy, osobní ochranné prostředky, osvětlovací technika, speciální elektrocentrály, dárkové a upomínkové předměty a další vybavení, neodmyslitelně patřící k záchraně životů i ochraně majetku.

Expozice firmy ZAHAS s.r.o. bude doplněna celou řadou živých ukázek, které budou v průběhu veletrhu prezentovat návštěvníkům možnosti vybavení, které firma vyrábí nebo dodává, v praxi. Zveme proto srdečně odbornou i laickou veřejnost k návštěvě našeho stánku.

Sdílet
Seriál: Pragoalarm / Pragosec