Neděle 28. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Tábor HZS Praha 2012 – 30. června – první zprávy

Letos jsme začali psát táborovou kroniku. A vzhledem k tomu, že kronika je jen jedna a na konci tábora bude důkladně ošetřena, zabalena a nakonec zakopána, budou letošní zprávy formou opisu kroniky, abychom se s Vámi podělili.

Takže… :-)

V 9:00 jsme se všichni sešli v Krči. Po úklidu a menším zpoždění jsem odjeli. Po dlouhé namáhavé cestě jsme dorazili okolo půl dvanácté. V táboře jsme si zabrali stany a chatky. Bylo velké dusno, řekli jsme si: „A těch 18 dní za to stojí“.

Ohlásil se klakson a všichni se seběhli na oběd. Ešusy plné jídla rychle zmizely do našich žaludků. Po vydatném obědě jsme si šli všichni vybalit a odpočinout. Zanedlouho jsme se sešli u stožáru a šli jsem se projít do lesa, ale náhle nás překvapila nečekaná návštěva řeckých bohů.

Po prozkoumání terénu jsme narvali chroští. Vrátili jsme se do tábora a začali připravovat táborák. Než jsme zapálili oheň, měli jsme večeři. Po večeři nás svolali ke stožáru a tam nám ohlásili dlouho očekávaný a slibovaný táborák. Tam jsme se seznámili s vedoucími, prágoši i s novými dětmi.

PO-té přišli polobohové a ty si nás vybrali do šli do postýlek a spát. Nelze zapomenou příchod Aréze, který nás poprosilo získání roztrženého zlatého rouna zpět do Olympu.

jedná se o neupravenou verzi kroniky, kterou píší děti

Kulhajs

Sdílet
Seriál: Tábor HZS Praha