Středa 24. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Poslendí článek z HMB 2007/I turnus

Máme tu pondělí večer a poslední článek tábora HMB 2007, I.turnusu. Mějte se krásně a díky za vaše komentáře, moc nás potěšily. Tyhle poslední fotky jsou vzkazy od dětí a vedoucích, tak je zkuste rozluštit a kdyžtak na konci článku najdete nápovědu

Rodiče, kamarádi a všichni co jste sledovali průběh našeho tábora pořádaného každoročně po desítky let HZS hl.m. Prahy. Poslední dobou jsme net trochu zanedbávali, ale vzhledem k tomu, že jsme měli pěkné počasí, snažili jsme se dohnat co jsme prvních 10 dní nemohli. Tak a máme tu konec pondělí, byli jsme celý den na koupališti v Eurocampu Běšiny a totéž nás čeká i zítra, protože tady se to vedro opravdu vydržet nedá. Zítra po koupání uklidíme tábor, sbalíme si a pak začne každoroční poslední mejdan. Obložené mísy, rychlý špunty, diskotéka, půlnoční ohňostroj a první slzičky. A pak středa 18.7, dobalit, poslední oběd od našich kuchařů a odjezd do Prahy. Tímto připomínám náš příjezd v 16:00 hod na HS-6 Krč.
Máme přes 1000 fotek, ale dejte mi čas do konce prázdnin abych je utřídil a vypálil na DVD. Takže pokud je pak vaše ratolesti budou chtít tak mi písněte na kulhanekjan@hzspraha.cz do předmětu napište „Tábor“ a já vám ho pošlu.
No a co říci závěrem? Díky všem co nám fandí, pozdravujte svoje děti ať si užijí zbytek prázdnin a snad se všichni příští rok sejdem.
Moje osobní poděkovaní všem vedpoucím, prákošům, zdravotnici, kuchyni a hospodáři za skvělou práci, pohodu a super 18 dní tady na HMB, ale i dětem, které i přes výkyvy počasí nám hromadně nepopadaly a prostě byly skvělý. Serveru Pozary.cz za poskytnutí prostoru a za trička, Radce za korekturu :o), zpěvákům a hercům z divadla Kalich a George Bandu za to že slíbili a přijeli. Omlouvám se, že nebyli informace na www.hzspraha.cz, ale to datový spojení je tu špatný (jen pro představu než jsem nahrál pár fotek, něco napsal, uložil a zveřejnil, tak to byli standartně 3 hoďky i víc) Takže ahoj ahoj ahoj a za rok na HMB 2008.

Kulhajs

Nápověda:
1– ahoj
2– rodiče
3– máme
4– vás moc
5– rádi

Bonus:
6– Hasiči Praha
Sdílet
Seriál: Tábor HZS Praha