Pondělí 6. května 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

JSME TAM: Aneb vyrazili jsme do USA na hry

Letošní cesta redakce serveru Požáry.cz do New Yorku se přiblížila. První z redaktorů je již na místě, další na Světové policejní a hasičské hry odlétají doslova „za pár hodin“. Ve Spojených státech poté zůstaneme také na desáté výročí od nárazu letadel do věží Světového obchodního centra.

Můžete se tak těšit na exkluzivní reportáže, včetně fotografií a videozáběrů z disciplín Světových her. Po skončení máme v plánu navštívit nějakou hasičskou stanici a samozřejmě především ceremoniál u Ground Zero.

Světové hasičské a policejní hry začínají 26. srpna a potrvají až do 5. září. Po celou dobu je můžete sledovat prostřednictvím našeho zpravodajství. Chystáme nejen obrazové zpravodajství, ale i video reportáže.


Jak nám pomůžete?

Pokud na hry míříte soutěžit (a vyhrát) právě vy, ozvěte se nám mailem na pozary@pozary.cz a zůstaneme v kontaktu. Pokud zmíníte plná jména a sporty, kterých se zmíněný sportovec účastní, vynasnažíme se právě na tom sportovišti být a zaznamenat celý výkon. Následně v aktuální reportáži přineseme do České republiky souhrnné informace i s výsledky.

Znáte někoho, kdo na hry míří? Pošlete mu odkaz na tento článek, ať se nám co nejdříve ozve.

Právě tím, že se sportovec objeví na našem serveru, může propagovat vlastní sponzory třeba tak, že logo jeho sponzora bude vidět na triku či dresu. Náš server tak vychází vstříc všem hasičům, kteří se do USA vydají.

Navíc se o vašich úspěších dozví celá hasičská veřejnost nebo vaše rodina. Každý den budou mít čtenáři webu čerstvé informace.

Tak co, podaří se zmapovat celou českou výpravu? ;-) Předem díky!


Pokud chcete vaše působení v USA koordinovat s výpravou TFA, kterou vede Mgr. Vladimír Vysocký, tel.: 725 327 852, e-mail: vladimir.vysocky@seznam.cz

Sdílet
Seriál: Světové policejní a hasičské hry 2011