Čtvrtek 25. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

PYROS / ISET 2006

13. mezinárodní veletrh požární a bezpečnostní techniky a služeb. 16. – 19. 5. 2006, Výstaviště Brno.

pyrosMezinárodní veletrh požární techniky PYROS je určen především všem profesionálům a dalším zájemcům z oblasti požární ochrany a činnosti Integrovaného záchranného systému v ČR. Veletrh nabízí nejnovější techniku, výzbroj a výstroj stejně jako (díky svému odbornému doprovodnému programu) možnost získat informace o legislativě v dané oblasti a také sdělit či získat zkušenosti z mnoha odvětví tohoto rozsáhlého oboru. PYROS je veletrhem číslo jedna v České republice a okolních zemích. Pravidelně se ho účastní nejenom tuzemské firmy, instituce a jednotlivci, ale též vystavovatelé a návštěvníci z mnoha zemí. Koná se společně s Mezinárodním veletrhem bezpečnostní techniky a služeb ISET, s nímž tvoří vzhledem k jeho náplni organickou dvojici. Souběžně se koná také Mezinárodní veletrh prostředků osobní ochrany, bezpečnosti práce a pracovního prostředí INTERPROTEC.
V minulém ročníku se těchto veletrhů zúčastnilo celkem 293 firem ze 17 zemí a více než 23 tisíc návštěvníků ze 45 zemí.
Součástí veletrhu PYROS je i rozsáhlý odborný doprovodný program, především prestižní 9. evropské setkání hasičů PYROMEETING. Veletrh se koná v nádherném prostředí brněnského výstaviště, které nabízí pro vystavovatele i návštěvníky infrastrukturu na světové úrovni.


isetMezinárodní veletrh bezpečnostní techniky a služeb ISET je akcí, nabízející dokonalý přehled o oboru ochrany zdraví, života a majetku osob i všestranném bezpečnostním zajištění firem a institucí. Určen je především všem profesionálům a zájemcům o práci, techniku, výzbroj, výstroj, výcvik a další aspekty činnosti Policie ČR, obecních policií a v neposlední řadě komerčních subjektů, poskytujících bezpečnostní techniku a služby.
ISET je největším veletrhem v branži v ČR a ve spojení s veletrhem PYROS nabízí i v evropském kontextu nepříliš častou možnost získat dokonalý přehled o daných oborech. Veletrh ISET se dále koná společně s Mezinárodním veletrhem prostředků osobní ochrany, bezpečnosti práce a pracovního prostředí INTERPROTEC.
Na minulém ročníku těchto veletrhů nabídlo své produkty 293 firem ze 17 zemí a zhlédlo je více než 23 tisíc návštěvníků ze 45 zemí.
Součástí veletrhu ISET je rozsáhlá společná expozice Ministerstva vnitra ČR a Policie ČR a také zajímavý a atraktivní odborný doprovodný program.
Sdílet
Seriál: Veletrh PYROS