Pátek 26. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hlasování v soutěžích MISS Hasička a Hasič roku 2016 je v plném proudu, představujeme poslední trojici soutěžících

Celkem osm dívek z Česka a Slovenska bojuje o Vaši přízeň v soutěží MISS Hasička Československo 2016, v soutěži Hasič roku 2016 se představují čtyři muži. Postupně jsme představili všechny soutěžící, dnes se podíváme na poslední trojici.

Číslo 7: Alexandra Ballay

Alexandře je 17 let a žije v malé vesničce s názvem Hliník nad Váhom, kterou reprezentuje v hasičském sportu od svých osmi let. Za ten čas vystřídala vícero postů od košařky až po levý proud, který v současné době běhá.

Alexandra Ballay

Samozřejmě, že pouze neběhá, ale v rámci DHZ pomáhá s pořádáním akcí a soutěží, které sbor pořádá. Alexandra studuje Soukromou obchodní akademii, kde od září nastupuje do 3. ročníku. Svůj volný čas tráví s rodinou nebo kamarády někde venku či při dobrém filmu.

Ráda sportuje, v létě jezdí na kolečkových bruslích nebo hraje volejbal a ostatní míčové hry. V zimě zase jezdí na snowboardu. V dětství navštěvovala základní uměleckou školu, kde tancovala a pokračovala s tancováním i v taneční skupině.

Líbí se Vám právě Alexandra?
Tak neváhejte a pošlete jí hlas na www.misshasicka.cz

Číslo 8: Michaela Bradáčová

Michaele je 24 let. Bydlí v Bohdalově, ale protože má v Žižkově Poli přítele, tak je ve sboru u nich. Členem SDH je oficiálně od roku 2011. Věnuje se hlavě požárnímu sportu.

Nejdříve se zdráhala, protože přece jenom závody zaberou poměrně dost času, ale nakonec ji trenér přemluvil. A tak založili v Žižkově Poli ženský tým, který už po pár soutěžích útočil na přední příčky ligy. Od začátku závodění běhá „béčka“ a hrozně jí to baví, vyzkoušela si i proud, ale svůj post by určitě neměnila.

Michaela Bradáčová

Když zrovna nezávodí se svým týmem, tak ráda vypomůže na Havlíčkobrodské Rebel lize (už si vyzkoušela téměř všechny dresy). Pomáhá také při pořádání různých hasičských akcí, ať už je to kácení máje, ples, zábava, okrsková soutěž nebo liga v Žižkově Poli.

Studuje 6. ročník veteriny v Brně. Do budoucna by se chtěla věnovat praxi velkých i malých zvířat. Ve svém volném čase se věnuje chovatelství, ať už to jsou králíci, andulky či jiná zvířata. Pomáhá i při pořádání výstavy zvířat či s vedením chovatelského kroužku. Poslední dobou ji nejvíce zaměstnává její štěně zlatého retrívra Arty.

Dalším mým velkým koníčkem je fotografování. Nejraději fotí požární sport, zvířata, portréty a vyzkoušela si i pár svateb. Zúčastnila se i několika fotografických soutěží, jejím největším úspěchem je 1. místo ve fotosoutěži Já, hasič a 1. místo v Hasiči objektivem.

Z ostatních sportů Míšu baví jízda na kole.

Líbí se Vám právě Michaela?
Tak neváhejte a pošlete jí hlas na www.misshasicka.cz

Číslo 4: Jan Tručka

Ahoj všichni, jmenuji se Jan Tručka a bydlím v Brně. Hned po ukončení střední školy jsem jako mladý „zobák“ nastoupil k Hasičskému záchrannému sboru do Břeclavi.

Po půl roce jsem se nechal převelet do Brna na požární stanici Přehrada, kde už teď sloužím šestým rokem. V zásahové požární jednotce na stanici přehrada jsem instruktorem na práci na vodní hladině a na ledu. Jelikož miluji vodu a vodní sporty, je mi práce mým koníčkem.

Jan Tručka

Od malička mě vedli rodiče ke sportu, takže je součástí mého života. Sedm let jsem závodně dělal úspěšně bojové sporty, nyní reprezentuji Hasičský záchranný sbor a českou republiku na mezinárodních závodech a Mistrovstvích v naturální kulturistice, kde jako nováček sbírám cenná finálová místa.

Závěrem bych chtěl říct, že jsem obyčejný, skromný kluk, který má rád život na plné pecky a pokud se Vám líbím zrovna já děkuji moc za podporu a zaslané hlasy :-)

Líbí se Vám právě Jan?
Tak neváhejte a pošlete mu hlas na www.hasicroku2016.cz

Sdílet
Seriál: MISS hasička