Sobota 20. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

MISS HASIČKA a HASIČ ROKU: Představujeme poslední trojici soutěžících pro rok 2017: Veroniku, Pavla a Kristýnu

Až do 3. listopadu 2017 můžete svým hlasem podporovat hasičky a hasiče, kteří nepostrádají odvahu ani krásu a přihlásili se do letošního ročníku soutěže MISS Hasička či Hasič roku. Dnes si představíme poslední trojici soutěžících.

Hlasuj pro svou favoritku či favorita a můžeš vyhrát jednu z profesionálních svítilen SENCOR SLL 47 či SENCOR SLL 55! Vyhrát může každý, kdo pošle SMS do soutěže do 2. listopadu 2017 do 12:00.

www.misshasicka.cz – www.hasicroku2017.cz

MISS hasička – soutěžící č. 7 – Veronika Macháčková

Jmenuji se Veronika, je mi 18 let a v Milovicích žiji už 12 let. U hasičů jsem již od sedmi let a převážně jsem běhala jako pravý proud, ale vyzkoušela jsem si vše. K hasičině jsem přivedla i mladšího bratra, který se tomu též věnuje.

Dnes již nezávodím, ale věnuji se našim malým hasičům a učím je vše, co jsem se v požárním sportu a zdravovědě naučila já. Také vypomáhám na soutěžích hry Plamen, okrskových soutěžích jako rozhodčí.

Nyní studuji již 4. rokem interiérový design v Lysé nad Labem, ale dále bych se chtěla věnovat pedagogice na základních školách, jak na prvním, tak na druhém stupni vyučování výtvarné výchovy a pracovních činností, popřípadě tělesné výchovy.

Hasiči jsou mým největším koníčkem, ale mezi mé další zájmy patří malování a kresba, lední i in-line bruslení a foto-modeling, ale ten jen pro radost a dobrou věc a také starost o malé děti. V zimě jezdím na snowboardu i na lyžích. Nejraději trávím čas s rodinou, našimi psi a přáteli.

Veronika Macháčková

Líbí se Vám právě Veronika? Tak neváhejte a pošlete jí hlas!

MISS hasička – soutěžící č. 8 – Kristýna Švadlenová

Jmenuji se Kristýna Švadlenová a je mi 19 let. Pocházím z malého městečka jménem Smržovka, které se nachází v Libereckém kraji.

Letos jsem úspěšně dokončila studium na Obchodní akademii v Jablonci nad Nisou a nadále zde budu pokračovat ve studiu na Vyšší odborné škole mezinárodního obchodu. Ráda podnikám různé výlety, ale většinu času trávím se svým týmem hasiček nebo s dětmi.

Dále jsem se 5 let věnovala zpěvu a 6 let florbalu, poté jsem začala u hasičů, kde jsem od roku 2015. V hasičském sportu reprezentuji SDH Smržovka na pozici béčkářky. Né vždy se nám zadaří, ale závody si jezdíme hlavně užít a vydat ze sebe to nejlepší.

Kristýna Švadlenová

Líbí se Vám právě Kristýna? Tak neváhejte a pošlete jí hlas!

Hasič roku – soutěžící č. 4 – Pavel Veselý

Ahoj všem, kteří si právě čtete můj medajlonek. Rád bych se Vám představil a něco málo o sobě řekl. Jmenuji se Pavel Veselý, jsem 23letý, kamarádský typ, který nejraději tráví čas v kruhu svých přátel.

Mým domovem je Přerov nad Labem, který se pyšní krásnou přírodou, rybníky a tolik navštěvovaným skanzenem. Nebojím se žádné práce a do všeho se snažím jít s dobrou náladou. Nemám rád nudu, a proto jsem velmi aktivní.

Podnikám v oboru stavebnictví, těžká práce mi není cizí, vedle které jsem členem hasičského sboru SDH Přerov nad Labem. Rád jsem nápomocný a reprezentuji náš sbor ve všech akcích.

Musím říct, že jsme opravdu skvělá parta přátel a kamarádů, která se snaží ke všemu přistupovat zodpovědně. A po práci legraci. Po večerech provozuji se svým kamarádem bar Šipka, ve kterém Vás rádi přivítáme.

Do mého týdenního harmonogramu patří velký koníček a to sport. Od mala jsem hrával fotbal, florbal a nyní si ve svém volném čase nejraději zajdu do posilovny, kde si pročistím hlavu a potrápím tělo.

le mým největším odpočinkem od všech povinností je rybaření, které pro mě znamená spojení klidu a příjemně strávený čas s přáteli.

Pavel Veselý

Líbí se Vám právě Pavel? Tak neváhejte a pošlete mu hlas!

Sdílet
Seriál: MISS hasička