Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Soutěže Miss hasička a Hasič roku čekají v roce 2017 právě na vás, přihlásit se můžete do poloviny června

V neděli 30. dubna byl vyhlášen již sedmý ročník oblíbené soutěže Miss Hasička ČeskoSlovensko a pátý ročník Hasiče roku 2017. Organizátoři tak chtějí prostřednictvím této soutěže opět podpořit a zviditelnit záslužnou a obětavou činnost našich hasičů, zejména pak jejich dobrovolnou službu veřejnosti, a poděkovat jim.

Slavnostní vyhlášení nejkrásnější československé Hasičky, nej Hasiče roku a FERNET STOCK hrdiny proběhne v pátek 3.listopadu 2017 v Praze, v TOP HOTELU Praha. Moderátorem soutěže bude jako již tradičně Libor Bouček.


Do již sedmého ročníku soutěže Miss hasička se můžete přihlásit na webu soutěže. Jednou z hlavních podmínek je samozřejmě být profesionální nebo dobrovolná hasička.

Samotná soutěž Miss Hasička ČeskoSlovensko je určena pro dobrovolné i profesionální hasičky ve věku 17 až 30 let, které jsou členkami v některé zastřešující hasičské organizaci.

Mezi tyto organizace patří Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska, Česká asociace hasičských důstojníků, Profesní komora požární ochrany, Asociace velitelů HZS podniků apod. Letošní klání je opět určeno i pro slovenské hasičsky, které jsou členkami DPO SR.

Dobrovolné hasičky musí mít toto členství platné minimálně 12 měsíců, profesionální hasičky musí být držitelkami průkazu HZS ČR. V letošním ročníku se ve finále utká opět osm finalistek.


Hasič roku je ročníkem teprve pátým, hlavní podmínka je stejná jako u žen – být profesionální nebo dobrovolný hasič. Přihlásit se taktéž můžete na webu soutěže.

Nutné je členství v některé zastřešující hasičské organizaci, například Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska, Česká asociace hasičských důstojníků, Profesní komora požární ochrany, Asociace velitelů HZS podniků atd.

Sdílet
Seriál: MISS hasička