Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

MISS HASIČKA a HASIČ ROKU: Představujeme druhou trojici soutěžících pro rok 2017: Andreu, Michala a Michaelu

Až do 3. listopadu 2017 můžete svým hlasem podporovat hasičky a hasiče, kteří nepostrádají odvahu ani krásu a přihlásili se do letošního ročníku soutěže MISS Hasička či Hasič roku. Dnes si představíme druhou trojici soutěžících.

Hlasuj pro svou favoritku či favorita a můžeš vyhrát jednu z profesionálních svítilen SENCOR SLL 47 či SENCOR SLL 55! Vyhrát může každý, kdo pošle SMS do soutěže do 2. listopadu 2017 do 12:00.

www.misshasicka.cz – www.hasicroku2017.cz

MISS hasička – soutěžící č. 3 – Andrea Včelková

Moje meno je Andrea Včelková, mám 25 rokov a pochádzam z dedinky, ktorá sa volá Sobotište. Táto dedinka sa nachádza na Záhorí, v okrese Senica, neďaleko hraníc s Českou republikou.

Vyštudovala som Strojnícku fakultu na Slovenskej technickej univerzite v Bratislave, ktorú som minulý rok ukončila titulom „inžinier“. V súčasnosti pracujem v technickej sfére, kde som veľmi spokojná.

Milujem cestovanie a spoznávanie nových krajín. Počas štúdia som využila program Work and Travel, v ktorom som mohla realizovať svoje cestovateľské nadšenie. Svoj život si neviem predstaviť bez športu.

Od svojich 7 rokov sa venujem hasičstvu, v ktorom som súčasťou dodnes. Behám za svoju rodnú dedinku Sobotište a som na pozícii „ľavá prúdarka“. Som absolventkou tanečnej školy, no tanec už praktizujem iba na zábavách, či iných kultúrnych podujatiach :-)

Môj deň začína fitkom, kde naberiem energiu na celý deň. Po práci rada vybehnem von, na korčule, zabehať si, na jumping, či zaplávať. Neodmysliteľnou súčasťou môjho života sú kamaráti, s ktorými veľmi rada trávim svoj čas.

Cez víkendy sa nevyhnem domácim prácam, koseniu trávy, či relaxu na záhrade. Ani bicykel nezostáva dlho zaprášený. Tento rok ma kolegovia prehovorili na SPARTAN RACE, v ktorom som sa zúčastnila zatiaľ dvoch súťaží (SPARTAN SPRINT a SPARTAN SUPER).

Tieto súťaže ma namotivovali a plánujem v nich pokračovať. Mojím cieľom je získať TRIFECTU, ktorá sa mi dúfam podarí v septembri.

Andrea Včelková

Líbí se Vám právě Andrea? Tak neváhejte a pošlete jí hlas!

MISS hasička – soutěžící č. 4 – Michaela Málková

Moje jméno je Michaela Málková, mám 23 roků a pocházím z malé vesničky Sedlice u Rožmitálu pod Třemšínem. Vystudovala jsem Střední odborné učiliště – obor Kuchař-Číšník. V současné době pracuji ve firmě Borgers v pozici Operátor výroby.

Členkou SDH Vranovice už jsem 7 let, mám úžasné kolegy a kolegyně, díky kterým mé zviditelněné tetování „Hasiči pro někoho slovo, pro mě RODINA“ dává úplný význam. Nejen, že miluji tento sport, kde jsem na levém proudu, ale jak dobře víme, bez dalších šesti lidí to nejde a převelikou podporu od našich pekelníků a obce.

V hasičském sporu jsme dokázali s děvčaty získat 2. místo Brdské ligy 2016, pak 2. místo Nejrychlejší proudařka. V roce 2017 jsme obhájily 2. místo Brdské ligy. Mezi mé další úspěchy patří několik 1. míst na 100 m s překážkami, ale i krásná 2. místa, 1. místo Nejrychlejší proudařky Benešovské ligy na noční soutěži v Jankově, kde jsme i s týmem vyhrály krásné 1. místo.

Zúčasnila jsem se soutěže Miss hasička Středočeského Kraje, kde jsem byla jako náhradnice a mohla jsem soutěžit pouze o titul Miss Hasička Sympatie Středočeského kraje 2017 o které hlasovali diváci.

Díky velké podpoře mé rodiny, kamarádů a sboru tento titul vyhrála. Mezi mé další koníčky patří fotografování, pečení a běh – ale nejvíce u srdce mám hasičský sport, kterému věnuji veškerý volný čas.

V životě se řídím mottem Věř, Běž, Dokážeš. A věřím, že si tuto soutěž s holkami užijeme. Jsem ráda za úžasný kolektiv a velice se těším na strávený čas s nimi a věřím že si to užijeme všechny.

Michaela Málková

Líbí se Vám právě Michaela? Tak neváhejte a pošlete jí hlas!

Hasič roku – soutěžící č. 2 – Michal Pup

Ahoj, je mi 22 let a pocházím z Prahy, kde jsem i vyrůstal, ale v současné době bydlím v Přerově nad Labem. Mým zaměstnáním je tesařina, která je pro mě zároveň i koníčkem, jelikož mě baví všechny práce okolo dřeva, od kácení stromů až po výrobu nábytku.

Ve volném čase jezdím rád na kole, hraju fotbal a projíždím se na čtyřkolce, ale nejraději chodím s kamarády k vodě na ryby, kde si člověk může vychutnat klid od každodenních starostí a ticho.

Ale největším koníčkem je pro mě náš sbor dobrovolných hasičů v Přerově nad Labem. Jsem členem již pět let a po celou dobu se snažím zapojovat ve všech akcích pořádaných sborem nebo kterých se sbor účastní.

Michal Pup

Líbí se Vám právě Michal? Tak neváhejte a pošlete mu hlas!

Sdílet
Seriál: MISS hasička