Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Odvážné hasičky si podmanily zásahovou Tatru, hasiči zase statné fríské koně

V romantickém Dvoře Pecínov, stylovém hotelovém komplexu v srdci krásné přírody u Benešova, se od neděle koná předfinálové soustředění již šestého ročníku soutěže Miss Hasička ČeskoSlovensko a Hasič roku 2016. Letošní finalistky a finalisté si zde kromě náročných příprav a nácviků choreografie vyzkoušeli i speciálně upravenou disciplínu požárního sportu, kterou pořadatelé připravili pro letošní soutěžící místo volné disciplíny.

Krásy pecínovského resortu přijeli navštívit i zpěvák Martin Maxa, Miss ČR Andrea Bezděková a Nikol Švanterová, modelka Vlaďka Erbová a zpěvačka Michaela Nosková s dcerou Eliškou. Nechyběl ani budoucí fotbalový trenér Pavel Horváth. Slavnostní galavečer soutěže Miss Hasička ČeskoSlovensko a Hasiče roku se uskuteční v pátek 4. 11. 2016 od 19.30 hodin v TOP HOTELU Praha.

V krásném hotelovém komplexu Dvůr Pecínov, který je znám pro svou vyhlášenou českou kuchyni, stylové ubytování ve viktoriánském stylu a své stáje vzácných fríských koní, probíhá od neděle do středy předfinálové soustředění 8 finalistek 4 finalistů soutěže Miss Hasička ČeskoSlovensko a Hasič roku 2016.

Na soustředění čekaly kromě náročných pohybových průprav, výuky rétoriky, reklamního focení a intenzivních nácviků choreografie na finálový večer na všechny soutěžící i předtáčky jedné z disciplín, které se objeví na slavnostním galavečeru. Letos si organizátoři soutěže pro ně připravili disciplínu inspirovanou požárním sportem a postavili pro všechny soutěžící osmdesátimetrovou dráhu, na níž finalisté i finalistky překonávaly překážky používané právě v požárním sportu.

Některé z překážek vyzkoušelo i několik známých tváří, které přijely soutěžící na soustředění podpořit. Patřil mezi ně i zpěvák Martin Maxa, Miss ČR Andrea Bezděková a Nikol Švanterová, modelka Vlaďka Erbová a zpěvačka Michaela Nosková s dcerou Eliškou a budoucí fotbalový trenér Pavel Horváth.

Do soutěže se můžete zapojit i Vy, a to prostřednictvím zaslání hlasu své favoritce či favoritovi. Již od 4. července totiž probíhá několik hlasování, konkrétně o titul Miss Hasička ARTISTRY Sympatie ČeskoSlovensko a FERNET STOCK HASIČ 2016. Hlasovat můžete do 4.11. jak na webových stránkách soutěže www.misshasicka.cz a www.hasičroku2016.cz, tak i na stránkách a portálech mediálních partnerů soutěže.

Velké finále a slavnostní galavečer soutěže se uskuteční 4.11. 2016 od 19.30 v TOP CONGRESS HALL v Top Hotelu Praha, kde se o titul letošní nejkrásnější hasičky utkají čtyři Češky a čtyři Slovenky, o titul nejsympatičtějšího hasiče pak dva dobrovolní a dva profesionální hasiči.

Více informací o soutěži naleznete na www.misshasicka.cz, www.hasicroku2016.cz a na facebookovém profilu soutěží.

Sdílet
Seriál: MISS hasička