Sobota 20. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

MISS HASIČKA a HASIČ ROKU: Představujeme třetí trojici soutěžících pro rok 2017: Lujzu, Petra a Lucii

Až do 3. listopadu 2017 můžete svým hlasem podporovat hasičky a hasiče, kteří nepostrádají odvahu ani krásu a přihlásili se do letošního ročníku soutěže MISS Hasička či Hasič roku. Dnes si představíme třetí trojici soutěžících.

Hlasuj pro svou favoritku či favorita a můžeš vyhrát jednu z profesionálních svítilen SENCOR SLL 47 či SENCOR SLL 55! Vyhrát může každý, kdo pošle SMS do soutěže do 2. listopadu 2017 do 12:00.

www.misshasicka.cz – www.hasicroku2017.cz

MISS hasička – soutěžící č. 5 – Lujza Laudárová

Volám sa Lujza Laudárová a mám 18 rokov. Pochádzam z Tisovca, no momentálne bývam vo Zvolene. Študujem na Prvom slovenskom literárnom gymnáziu v Revúcej a som dobrovoľná hasička v obci Muráň.

K dobrovoľným hasičom som sa dostala vďaka svojej spolužiačke, ktorá ma zavolala na tréning. Od samého začiatku mi pripadol post košiarky. Zatiaľ našim najväčším úspechom je výhra Ligového pohara v roku 2016. Za DHZ Muráň behám už druhú sezónu a dufam, že bude rovnako úspešná ako tá prvá.

Mojou veľkou záľubou je umenie a literatúra, som členkou študentského divadla na mojej škole, kde som si vyskúšala herectvo aj réžiu inscenácie. Vďaka divadlu som sa dostala na niekoľko festivalov, kde som mala možnosť pracovať v časopise a samotný festival aj moderovať. Okrem umenia rada športujem a niekoľko rokov som hrala volejbal a florbal.

Hasičstvo sa stalo mojou dôležitou súčasťou hlavne kvôli úžasným dievčatám, s ktorými je každá súťaž novým a nenahraditeľným zážitkom. Samozrejme, našou veľkou motiváciou sú naši tréneri a trénerka, ktorí na nás nedajú dopustiť. Sme taká malá rodina.

Lujza Laudárová

Líbí se Vám právě Lujza? Tak neváhejte a pošlete jí hlas!

MISS hasička – soutěžící č. 6 – Lucie Léblová

Ráda bych se Vám představila, moje jméno je Lucie Léblová a pocházím z České Bělé. Je to městys, který se nachází nedaleko Havlíčkova Brodu na Vysočině.

V září nastupuji do maturitního ročníku na Střední zdravotnické škole v Havlíčkově Brodě. Studuji obor zdravotnické lyceum. Po maturitě bych ráda pokračovala ve studiu na škole se zaměřením na integrovaný záchranný systém.

Mezi mé koníčky patří především požární sport, jízda na koni („Nejkrásnější pohled na svět je z koňského hřbetu.“), plavání, vaření. Ráda poznávám krásy naší České republiky. Často vyrážím s přáteli na výlety, za zábavou, do kina.

Hodně času trávím se svými malými sestřenicemi. Hlídám je, učím nové věci. Tato zkušenost mi byla užitečná i při brigádě au-pair v Bruselu, kde jsem byla po 2 roky o letních prázdninách.

Do SDH Česká Bělá jsem se přihlásila v roce 2014. Místní tým děvčat mě potřeboval na pozici pravé proudařky. Ráda běhám, tak jsem s tím neměla problém. Již jsem běhala i s hadicemi B. Tento sport se mi líbí.

Nejraději běhám 100 m s překážkami, letos jsem si zlepšila svůj osobní čas. Jako tým vyhráváme okrskové i okresní soutěže. V krajské soutěži na svoje prvenství teprve čekáme.

Lucie Léblová

Líbí se Vám právě Lucie? Tak neváhejte a pošlete jí hlas!

Hasič roku – soutěžící č. 3 – Petr Hájek

Jmenuji se Petr, jsem ženatý a hrdý táta dvou dětí Ellinky a Péti. Mám rád psy, a proto máme doma mazla, psa jménem Nero. Stejně jak je aktivní náš pes, snažím se i já sportovně žít.

Hraji rekreačně hokej, fotbal a volejbal. Rád jezdím s dětmi na kole, s manželkou si rád zaběhám. Bydlím v rodinném domě, kde trávím čas na zahradě, jak odpočinkem, tak i prací na okrasné zahradě. Jsem kamarádské povahy a neváhám prožít život na plno.

Mým snem je jednou procestovat svět a poznat lidi z jiného konce světa a poznat jejich kulturu. Jako táta se snažím svým dětem dopřát bezstarostné dětství plné zážitků nejen návštěvou kina, ale i z výletů. Tahle se vidím já a snad i mé okolí.

Petr Hájek

Líbí se Vám právě Petr? Tak neváhejte a pošlete mu hlas!

Sdílet
Seriál: MISS hasička