Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

V květnu proběhne v Pekingu veletrh China Fire 2013, POŽÁRY.cz budou u toho

Ve dnech 7. – 9. května 2013 proběhne v Pekingu další ročník veletrhu China Fire. Letos na něj vyrazíme za podpory našich partnerů i my a budeme vám přinášet aktuální reportáže přímo z místa dění.

Veletrh China Fire je jednou z největších událostí v oboru požární ochrany, konaných na světě. V roce 2010 přilákala akce 452 vystavovatelů ze 72 zemí, kteří zabrali plochu 55 000 m2. Koná se v pekingském China National Convention Center již po patnácté.

Letošní ročník přinese opět to nejmodernější, co lze v rámci požární ochrany vidět. Vystavovat se bude od bezpečnostních protipožárních alarmů přes osobní ochranné prostředky až po hasičské automobily.

Své zastoupení na veletrhu budou mít jak renomovaní výrobci z celého světa, tak pochopitelně domácí čínské firmy, kterých je také velký počet, i když pro Evropany jsou prakticky neznámé.

Server POŽÁRY.cz představil v sekci technika jeden z čínských požárních automobilů, co byl slavnostně představen na veletrhu China Fire 2010, letos se taktéž očekává několik zásadních novinek na poli mobilní požární techniky, takže se máte nač těšit.

Osobně jsme na čínské výrobky velmi zvědaví, o jejich kvalitě panují rozporuplné názory, to samé lze říct i o originalitě. Kromě vystavovaných exponátů proběhne v rámci veletrhu také několik odborných konferencí a seminářů.

Veletrh China Fire 2013 se koná pod záštitou čínských ministerstev pro vedu a technologie a pro veřejnou bezpečnost, pořadatelem je čínská asociace požární bezpečnosti.

Představované výrobky a produktu jdou pochopitelně ruku v ruce s obchodem, China Fire je významným veletrhem i v tomto směru, naposledy se zde podařilo uzavřít kontrakty za několik miliard jüanů (kurz vůči koruně je zhruba 1:3).

Sdílet
Seriál: China Fire 2013