Středa 24. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Probíhá poslední týden registrací do oblíbené soutěže Miss Hasička ČeskoSlovensko a Hasič roku 2015

Ještě tento týden probíhá registrace do oblíbené soutěže Miss Hasička ČeskoSlovensko a Hasič roku 2015, která bude ukončena 23. 5. 2015. Přihlásit se mohou jak dobrovolní, tak i profesionální hasiči a hasičky a jako každý ročník je čekají finanční výhry pro jejich sbor nebo jednotku, věcné ceny, ale především nezapomenutelné zážitky!

Jaké novinky si pro vás připravili pořadatelé soutěže? Tento rok se bude nově volit kategorie FERNET STOCK Hasič, hrdina všedních dnů. A co to znamená pro Vás? Vyberte jednoho či více členů z vašeho sboru či jednotky, který si zaslouží uznání všech pro své činy nebo jen pro to jaký je, přihlaste ho a ukažte tak i ostatním jací dobrovolní a profesionální hasiči jsou. Protože málokdo ví, kolik svého volného času obětují sboru nebo službě, že tvrdě makají při zásazích a že se skvěle chovají ke kolegům. Právě tyto – pro někoho možná drobnosti a snad i samozřejmosti – by měly být v rámci soutěže oceněny a ukázány ostatním.

Vítězové vedle věcných cen získávají i finanční dary pro své jednotky, titul Hasič roku 20.000 Kč a titul FERNET STOCK Hasič pak 15.000 Kč plus roční podpory jednotky značkou Fernet Stock.

A pokud neznáte všechny údaje k vyplnění přihlášky vašeho reprezentanta, vůbec nevadí. Nejdůležitější je roční členství, uvedení SDH či jednotky, ze které přihlášený je, kontaktní údaje (telefonní kontakt) a fotografie. U položek, které nevíte jistě, vyplňte nulu nebo alespoň přibližné hodnoty, jelikož vše budete mít možnost doplnit přímo na castingu s pomocí naší soutěžní produkce,

vysvětluje produkční soutěže Martina Melušová.

Není opomenuto ani něžné pohlaví. Dívky a ženy se mohou již pátým rokem přihlašovat do soutěže Miss Hasička a ukázat tak, že hasičky jsou šikovné, bystré i zdatné, ale i půvabné a milé. Zaregistrovat se mohou ženy ve věku 17 až 30 let. I na ně čekají štědré odměny. Vítězka soutěže získá vedle věcných cen 30.000 Kč pro svůj sbor, vicemiss pak 20.000 Kč , II.vicemiss 10.000 Kč.

Cílem soutěže je, aby se zapojilo co nejvíce SDH a hasičských jednotek a přihlásilo své reprezentanty z řad dívek, žen a můžu, jelikož díky této soutěži mohou upozornit na svou činnost a své členy a zároveň zažít nezapomenutelné zážitky spojené s průběhem soutěže, především na finálovém galavečeru, který se bude konat 31. 10. 2015 v TOP HOTELU Praha.

A proč se přihlásit? Protože v této soutěži může vyhrát každý a to ještě během registrací! V průběhu registrací probíhá pravidelně každou středu slosování ze zaslaných přihlášek do soutěže! Takže hasičky a hasiči, přihlaste se, ať můžete oslavovat s celým sborem, protože s balíčkem „NEVYMĚKNEM“ to ani jinak nejde! A když zrovna nevyhrajete, oceníte a zviditelníte svůj sbor, protože tato soutěž je přeci o hasičích a hasičkách, tak proč neukázat i ostatním, co pro vás váš sbor či jednotka znamená! Další losování již tuto středu 20.května!

Více o pravidlech a registraci do soutěže naleznete na www.misshasicka.cz a www.hasicroku2015.cz.

Sdílet
Seriál: MISS hasička