Neděle 5. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Do finále soutěže Hasič roku 2015 se probojovali tři profesionální a jeden dobrovolný hasič

V neděli 14. června 2015 proběhlo v centru Prahy druhé neveřejné kolo výběru do finále třetího ročníku unikátní soutěže Hasič roku 2015, která hledá toho největšího hasičského hrdinu z řad dobrovolných i profesionálních hasičů.

Konkurzu se zúčastnilo sedm semifinalistů, kteří byli v květnu předvybráni z třicítky přihlášených hasičů. Do finálové čtyřky se nakonec probojovali tři profesionální a jeden dobrovolný hasič.

Finálový galavečer soutěže Hasič roku se uskuteční v pátek 11. října 2013 v prestižním prostředí pražského hotelu Top Hotel Praha.

V agentuře JARO Management na Národní třídě se od 12 hodin uskutečnil velmi vyrovnaný souboj o postup do finále této soutěže, kterého se zúčastnilo sedm hasičských hrdinů předvybraných z třicítky přihlášených z Čech a Moravy.

Po nelehkém rozhodování se porota nakonec usnesla na čtyřech postupujících, mezi kterými byli dva ostřílení profesionální hasiči David Hájek, Ondřej Novák a Jakub Zajan a jeden dobrovolný hasič Lukáš David.

Soutěž Hasič roku se letos uskuteční již po třetí, ale vůbec poprvé bude letos vyhlášena zcela nová kategorie FERNET STOCK Hasič, která hledá mezi českými hasiči „hrdinu všedních dnů".

Touto kategorií chceme ocenit hasiče nejen za jejich záslužnou činnost či skutek, ale i za to, jací jsou dobří parťáci, za to, jak tvrdě makají při zásazích, nebo za to, jak se skvěle chovají ke kolegům v jednotce.

Právě tyto – pro někoho možná drobnosti a snad i samozřejmosti – zaslouží podle nás uznání a ocenění. Kromě titulu je ve hře také 15 000 Kč pro celou jednotku a podpora značky Fernet Stock na celý rok.

vysvětluje manažerka soutěže Iva Crkalová.

Ihned po vyhlášení výsledků se pak všichni postupující soutěžící odebrali do ateliéru známého českého fotografa Jana Tůmy, kde nafotili své první soutěžní fotografie. A kdo se stane tím nejsympatičtějším hasičským hrdinou?

O tom máte šanci rozhodnout i Vy, a to již brzy, prostřednictvím veřejného hlasování na stránkách periodik mediálních partnerů akce, portálech, webu a FB soutěže. Hlasování bude spuštěno 1. července 2015.

Více informací o soutěži naleznete na www.hasicroku2015.com.

Sdílet
Seriál: MISS hasička