Neděle 5. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Na castingu Miss Hasička ČeskoSlovensko půvabné české hasičky zcela přečíslily své slovenské kolegyně

V neděli 14. června 2015 proběhl v agentuře JARO MANAGEMENT na Národní třídě výběr dívek do finále letošního ročníku netradiční soutěže Miss Hasička ČeskoSlovensko 2015.

Castingu se zúčastnilo celkem 19 hasiček, které byly na konci května vybrány z šedesátky zaslaných přihlášek. Porota po dvou hodinách nelehkého hodnocení, vybrala osm nejsympatičtějších a nejpůvabnějších hasiček.

Ty pak ihned po vyhlášení výsledku nafotily své první soutěžní fotografie se známým fotografem Janem Tůmou. O vítězný titul letošní nejkrásnější československé hasičky se nakonec utká 7 Češek a 1 Slovenka.

Do pražské modelingové agentury JARO MANAGEMENT se již od brzkého rána sjížděly dívky ze všech koutů České republiky a Slovenska, aby se od 10 hodin utkaly o postup do finálového kola této netradiční soutěže.

Po úvodním přivítání a představení se byly všechny soutěžní adeptky podrobeny zvídavým otázkám poroty a hned poté odhalily své křivky při promenádě v plavkách. Souboj to byl opravdu vyrovnaný, většina dívek se totiž mohla pochlubit sportovní štíhlou postavou, okouzlujícím šarmem i příjemnou kuráží, bystrostí a smyslem pro humor. Po náročném rozhodování se nakonec porota rozhodla a do finálového kola poslala 8 dívek, z toho 7 Češek a 1 Slovenku.

Ihned po vyhlášení výsledků se všechny postupující dívky nafotily se známým fotografem Janem Tůmou své první soutěžní fotografie. A právě prostřednictvím těchto uměleckých snímků budou všechny soutěžící představeny již 1. července, kdy se poprvé objeví v kampaních na webových stránkách a FB soutěže, rovněž i v titulech mediálních partnerů soutěže.

V tento den se rovněž odstartuje veřejné hlasování o titul Miss Hasička Sympatie ČeskoSlovensko 2015.

Velké finále a slavnostní galavečer soutěže se uskuteční 31. října 2015 v TOP CONGRESS HALL v Top Hotelu Praha, kde se dívky společně se letošními třemi nejsympatičtějšími hasiči utkají o titul Miss Hasička ČeskoSlovensko a HASIČ ROKU 2015. Moderátorem večera je již popáté Libor Bouček.

Novým adeptkám fandí i moderátor předchozích třech ročníku Libor Bouček, který je i letos patronem celé soutěže:

Po několika ročnících jsem snad již pochopil, co je to Miss a co je to hasička. Pro každou dívku je to šance vstoupit do zatím nepoznaného světa, neb vítězky se těší velké mediální pozornosti.

Zároveň je to jedna z mála možností, jak upozornit na činnost svého SDH, která je obdivuhodná. Hasičky jsou nejhezčí a je na čase to, holky, znovu dokázat! Těším se na vás děvčata!

Soutěž Miss Hasička je určena pro dobrovolné i profesionální hasičky ve věku 17 až 30 let, které jsou členkami v některé zastřešující hasičské organizaci. Mezi tyto organizace patří Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska, Česká asociace hasičských důstojníků, Profesní komora požární ochrany, Asociace velitelů HZS podniků, DPO SR apod.

Dobrovolné hasičky musí mít členství platné minimálně 12 měsíců. Profesionální hasičky musí být držitelkami průkazu HZS ČR či HaZZ SR.*

Více informací o soutěži naleznete na www.misshasicka.cz.

Sdílet
Seriál: MISS hasička