Středa 24. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hlasování v soutěžích MISS Hasička a Hasič roku 2015 je v plném proudu, představujeme první trojici soutěžících

Celkem osm dívek z Česka a Slovenska bojuje o Vaši přízeň v soutěží MISS Hasička Československo 2015, v soutěži Hasič roku 2015 se představují čtyři muži. Postupně představíme všechny soutěžící, dnes se podíváme na první trojici.

Číslo 1: Kateřina Müllerová

Čtyřiadvacetiletá Kateřina pochází z malé vesničky Bezděčín nedaleko Jablonce nad Nisou. Vystudovala obor cestovní ruch na Obchodní akademii a Hotelové škole v Turnově. Dále se věnovala ročnímu studiu angličtiny na jazykové škole Swallow school of English v Liberci.

Kateřina Müllerová

Po ukončení studií začala pracovat u Libereckého dealera vozů BMW, kde vydává maximum své energie a tato práce je jejím velkým koníčkem. Když povinná práce dovolí, můžete jí také potkat v oblíbeném klubu Ďábelská Huť Liberec jako barmanku společně s energickým týmem, který je neustále v neobyčejně skvělé náladě.

Členkou SDH Bezděčín se stala vy svých 15 letech, v SDH se věnuje organizaci kulturních a společenských akcí, dále organizaci kurzů a různých aktivit. Podílí se i na organizaci mužských závodů pořádaných místním hasičským sborem.

Kateřina Müllerová

Ve volném čase se věnuje střelbě jakožto držitelka zbrojního průkazu a v největší míře sportovním aktivitám, jako je běh a fitness. Dále své tělo formuje na Heat pásech, což je asi největší zálibou na kterou si vždy najde čas .

Když se přeci jen najde ještě nějaká volná chvilka, vyrazí s přítelem na slunnou dovolenou, wellness, ryby nebo někam na zasněžené svahy :-)

Líbí se Vám právě Kateřina?
Tak neváhejte a pošlete ji hlas na www.misshasicka.cz/hlasovani.php?…

Číslo 2: Tereza Šubová

Tereza se narodila ve Valašském Meziříčí a bydlí ve vesničce Juřinka. Již čtvrtým rokem studuje střední pedagogickou školu v Kroměříži. V budoucnu by chtěla pracovat jako učitelka v mateřské školce.

Tereza Šubová

Mezi její zájmy patří hasičský sport, tanec, zpěv, hra na hudební nástroje a sportovní aktivity, jako je běh, šplh, in – line, lyžování, plavání, turistika, jízda na kole a další. Volný čas nejraději tráví se svou rodinou a přáteli. Také ráda relaxuje, chodí do přírody a na procházky se svým psem.

Dobrovolná hasička u SDH Juřinka je od roku 2013. V roce 2009 začal její sbor pracovat s mladými hasiči se zaměřením na disciplíny požárního sportu, zejména 100 metrů překážek a požárního útoku.

Tereza Šubová

Během tří let se zúčastnila řady soutěží běhu na 100 metrů překážek, v kterých pod kategorií starších dorostenek často obsazovala vrchní příčky. V roce 2014 se Tereza pod vedením jiného SDH dopracovala až na MČR v požárním sportu.

Líbí se Vám právě Tereza?
Tak neváhejte a pošlete ji hlas na www.misshasicka.cz/hlasovani.php?…

Číslo 1: Ondřej Novák

Ahoj, jmenuji se Ondra a je mi dvacet devět let. Žiju na okraji Prahy v menší vesnici Veleň. Studoval jsem strojní průmyslovku na Proseku, poté jsem ještě postupně chodil na tři vysoké školy, ale žádnou sem nedokončil :-)

Ondřej Novák

U HZS pracuji již devátým rokem, nyní sloužím na hasičské stanici Krč, kde je dobrá parta a tak jsem spokojený.

Mezi mé koníčky patří především windsurfing, který je spojený s častým cestováním, kde poznávám nová místa a fajn lidi. Před nástupem ke sboru jsem se věnoval fotbalu na poloprofesionální úrovni, kde jsem dosáhl třetí ligy v ČR.

Ondřej Novák

Za zmínku stojí i půlroční působení v anglickém klubu FC Dartford na předměstí Londýna. Mezi mé další záliby patří lyžování a fitness.

Líbí se Vám právě Ondra?
Tak neváhejte a pošlete mu hlas na www.hasicroku2015.cz/…lasovani.php?…

Sdílet
Seriál: MISS hasička