Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hlasování v soutěžích MISS Hasička a Hasič roku 2015 je v plném proudu, představujeme druhou trojici soutěžících

Celkem osm dívek z Česka a Slovenska bojuje o Vaši přízeň v soutěží MISS Hasička Československo 2015, v soutěži Hasič roku 2015 se představují čtyři muži. Postupně představíme všechny soutěžící, dnes se podíváme na druhou trojici.

Číslo 3: Miroslava Koľveková

Miroslava Koľveková pochází z okresu Košice-okolí. Je jí 21 let a studuje na Akadémii Policajného zboru v Bratislavě. Ve volném čase se aktivně věnuje fitness a také jiným sportům jako je na příklad běh, brusle, snowboard. S oblibou si ráda vyjde do přírody a tráví čas s přáteli a rodinou.

Miroslava Koľveková

Se školou je spjatá sebeobrana a střelba, což jsou také její oblíbené činnosti. Takže pánové na tuto slečnu pozor, nejenom, že je to krásná hasička, ale také by vás během chvíle položila na lopatky a těžko se s ní poměřovat kdo má lepší mušku ;)

Členkou DHZ Košická Belá je od roku 2013. Zastává funkci revizního kontrolora a ukončenou i tzv. Odbornou způsobilost na vykonávání zásahové činnosti. Co se týká hasičského sportu zastává pozici levého útoku. Historie DHZ Košická Belá sahá až do roku 1922 a v podobě v jaké ho známe dnes funguje od roku 2011 s 12 členy.

Miroslava Koľveková

Zúčastňuje se obvodových a pohárových soutěžích.

Líbí se Vám právě Miroslava?
Tak neváhejte a pošlete ji hlas na www.misshasicka.cz/hlasovani.php?…

Číslo 4: Nikola Novotná

Nikole je 17 let. Studuje obor cukrář druhým rokem ve Znojmě. Pochází z vinařské oblasti Městys Šatov. Nacházející se 6 kilometrů od Znojma.

Nikola Novotná

Členkou SDH Šatov je od svých 15 let. S SDH se také podílí na dobročinných, společenských a závodních akcí. Je aktivní členkou ženského družstva a běhá za levý proud.

Ve volném čase se věnuje sportu, jako je běh, plavání, jízda na kole a kolečkových bruslích. Občas také zajede s přítelem posedět k rybníku a chytit pár ryb.

Nikola Novotná

Líbí se Vám právě Nikola?
Tak neváhejte a pošlete ji hlas na www.misshasicka.cz/hlasovani.php?…

Číslo 2: Jakub Zajan

Je mi 23 let a pocházím z malé vesničky zvané Lány, která sousedí s větší obcí Kostomlaty nad Labem. K „hasičině“ jsem se dostal roku 2002 ve sboru SDH Kostomlátky. S tímto sborem a se spřáteleným SDH Písková Lhota se již několik let zúčastňuji, a doufám ještě zúčastním, mnoha soutěží v požárním sportu.

Jakub Zajan

Studoval jsem střední průmyslovou školu zaměřenou na IT. Ve studiu jsem pokračoval na ČVUT. V roce 2013 se mi splnil můj sen a nastoupil jsem k profesionálním hasičům k HZS hl. m. Prahy a začal dálkově studovat obor Technika požární ochrany a bezpečnost průmyslu na Vysoké škole báňské v Ostravě.

Jakub Zajan

Ve volném čase se nejvíce věnuji požárnímu sportu, pracemi na rodinném statku a hrou na saxofon.

Líbí se Vám právě Kuba?
Tak neváhejte a pošlete mu hlas na www.hasicroku2015.cz/…lasovani.php?…

Sdílet
Seriál: MISS hasička