Neděle 5. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hlasování v soutěžích MISS Hasička a Hasič roku 2015 je v plném proudu, představujeme třetí trojici soutěžících

Celkem osm dívek z Česka a Slovenska bojuje o Vaši přízeň v soutěží MISS Hasička Československo 2015, v soutěži Hasič roku 2015 se představují čtyři muži. Postupně představíme všechny soutěžící, dnes se podíváme na třetí trojici.

Číslo 5: Iveta Nácovská

Ivetě je 21 let a bydlí v malé vesničce jménem Mezihoří. Mezi její záliby patří hasičina, jízda na koni, jízda na motorce, hra v ochotnickém divadle, volejbal, tenis a vizážistika.

Iveta Nácovská

Blíže by se vám ráda zmínila o jedné její zálibě, kterou je její kůň jménem Salvation. Jízdu na koni bere jako odpočinek po náročném dni, je to pro ni velký relax. Jezdí už od dětství. Je velká škoda, že se již koně u hasičů nevyužívají tak, jako dříve, jelikož by to bylo spojení příjemného s užitečným. A se svou Salvou by byla Iveta u požáru jistě první! :-)

I přes to, že pochází z Mezihoří, působí v SDH Petroupim, kde je již 5 rokem a běhá pravý proud. Důvodem je, že v Mezihoří nikdy ženské družstvo nevzniklo, pouze mužské. V SDH ji nejvíce baví soutěže, kde se běhá útok a také 100 metrů běhu s překážkami.

Iveta Nácovská

Je moc ráda, že hasičský sport může dělat, protože je to sport, který je úplně jiný, než všechny ostatní a nikdy se při něm člověk nenudí. :-)

Líbí se Vám právě Iveta?
Tak neváhejte a pošlete ji hlas na www.misshasicka.cz/hlasovani.php?…

Číslo 6: Magda Sudková

Magdě Sudkové je 28 let a ve sboru dobrovolných hasičů Nevšová je již 13náct let. Je členkou sboru v pokračování rodinné, dá se říct tradice a hlavně osobního zápalu o tento sport. Její sbor má 97 členů z toho věkový průměr je 25 let.

Magda Sudková

Její postavení je hospodářka sboru, vedoucí mladších a starších žáků a v neposlední řádě je i aktivní členkou v týmu žen na postu strojnice, dříve levý proud, který si i teď ráda zaběhne. Její sbor má celkem 5 týmů z toho 1 tým žen, 2 týmy mužů, 2 týmy žáků (mladší, starší).

A jaké je její pracovní postavení? Je učitelkou odborného výcviku v oboru Design a tvorba keramiky na Střední odborné škole v Luhačovicích, tato práce je jejím koníčkem, předtím samozřejmě studovala. Má vzdělání pedagogického směru, tohoto roku by měla ukončit vzdělání na DTI v Dubnici nad Váhom titulem PaedDr., tak snad se zadaří.

Při požárním sportu má i velkou spoustu jiných aktivit ale nerada by vás nudila čtením dlouhosáhlého textu, jejího života, ale alespoň pár zajímavostí o ní. Několik let je instruktorkou spinningu, spolupracuje a pomáhá jako maskérka dříve i jako figurantka při Helfíkově kotáru (jedná se o pohár mladých záchranářů), dále několikrát ročně spolupracuje s mateřským centrem, naskytla se jí i nejedna možnost být součástí a natáčet hudební klipy.

Jejích aktivit a koníčků je nespočetně a s radostí a vervou se zapojí do jakéhokoliv sportu a zábavy, adrenalinu nebo kreativní práce.

Magda Sudková

Snaží se lidi motivovat a pomáhat jim v dosažení jejich osobních cílů. Je společenská a většinou ji potkáte jen s úsměvem, ale co je pro ni v životě nejpodstatnější je její rodina a přátelé. Bez dobrých vztahů a spokojenosti jejích nejbližších a přátel nežije.

Líbí se Vám právě Magda?
Tak neváhejte a pošlete ji hlas na www.misshasicka.cz/hlasovani.php?…

Číslo 3: David Hájek

Ahoj, jmenuji se David Hájek, jsem z Českých Budějovic a je mi 23 let. Studoval jsem na sportovním gymnáziu a poté tělesnou výchovu na pedagogické fakultě Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích, načež jsem přišel k hasičům.

David Hájek

Jsem sportovec každým coulem, takže pro mě žádný sport není cizí. Mezi mé nejoblíbenější patří fotbal, tenis, hokej, basketbal a beach volejbal. Rád jezdím s přáteli na výlety na kolech nebo pěšky.

David Hájek

V práci mám kolem sebe skvělou partu lidi, se kterou se člověk nikdy nenudí, ale zároveň se pořád něco učí a je pro mě velká čest pracovat s takovými zkušenými hasiči, jaké mám na směně.

Líbí se Vám právě David?
Tak neváhejte a pošlete mu hlas na www.hasicroku2015.cz/…lasovani.php?…

Sdílet
Seriál: MISS hasička