Sobota 20. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

V TEPfaktoru se uskutečnilo předfinálové soustředění soutěže Miss Hasička ČeskoSlovensko a Hasič roku 2015

První říjnový týden se v prostorech TEPfaktoru, české verze pevnosti Boyard, uskutečnilo předfinálové soustředění již pátého ročníku soutěže Miss Hasička ČeskoSlovensko a třetího ročníku Hasič roku 2015.

Vedle náročných pohybových průprav, výuky rétoriky, fittingu hasičského oblečení, uniforem a večerních šatů a intenzivních nácviků choreografie na finálový večer, čekalo finalistky a finalisty i natáčení adrenalinového dobrodružství v podobě plnění úkolů z v tajemných komnatách TEPfaktoru, které bude promítáno v průběhu finálového galavečera jako jedna ze soutěžních disciplín.

Nelehké úkoly záludných komnat TEPfaktoru si přijely vyzkoušet i krásné ženy – modelka Petra Faltýnová, úřadující Česká Miss Nikol Švantnerová, modelka Kateřina Votavová, moderátorka Snídaně s Novou Hanka Mašlíková, ale i zpěvačka Michaela Gemrotová, která rovněž vystoupí na finálovém galavečeru.

Podpořit letošní finalistky a finalisty dorazili i fotbalista Pavel Hortváth, Muž roku Martin Gardavský a Libor Bouček, který bude opět moderovat i slavnostní galavačer.

Finále obou soutěží se uskuteční v sobotu 31. října 2015 v TOP CONGRESS HALL v Top Hotelu Praha.

Sdílet
Seriál: MISS hasička