Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hlasování v soutěžích MISS Hasička a Hasič roku 2016 je v plném proudu, představujeme první trojici soutěžících

Celkem osm dívek z Česka a Slovenska bojuje o Vaši přízeň v soutěží MISS Hasička Československo 2016, v soutěži Hasič roku 2016 se představují čtyři muži. Postupně představíme všechny soutěžící, dnes se podíváme na první trojici.

Číslo 1: Veronika Játyová

Veronika Játyová je 17letá slečna, která pochází z Hliníku nad Váhom, což je dědinka při Bytči. Studuje na soukromé obchodní akademii, kde už má polovinu studia za sebou a od září nastupuje do třetího ročníků. Hasičskému sportu, se začala věnovat od svých devíti let a reprezentuje DHZ Hliník nad Váhom.

Veronika Játyová

Nejraději tráví čas s rodinou a přáteli. Také ráda chodí na výlety, procházky do přírody, nakupuje, poslouchá hudbu, čte knihy a občas se podívá nějaký ten dobrý film či seriál.

Další sport, který ji přirostl k srdci je běhání a v zimních měsících snowboarding.

Líbí se Vám právě Veronika?
Tak neváhejte a pošlete jí hlas na www.misshasicka.cz

Číslo 2: Nikol Tesařová

Nikol Tesařové je 19 let a bydlí v Neplachovicích u Opavy. Vystudovala střední školu Masarykovou zemědělskou v Opavě obor zahradník- aranžér. A nyní je přijatá na nástavbové studium obor podnikání na stejné škole. V budoucnu by se chtěla pracovat jako floristka a zahradník a starat se o zámecké zahrady.

Nikol Tesařová

U dobrovolných hasičů je Nikol od svých 12 let. Začínala jako levý proud a postupem času se naučila celou základnu tak že chybí-li strojník Nikol zaskočí. Hasičským sportem to nekončí pořádají-li se různé akce Nikol se podílí na organizaci.Na základní škole se zúčastnila různých soutěží v atletice a v Bludišti České televizi.

Na střední škole reprezentovala v různých soutěžích ve floristice a zúčastnila se mistrovství ČR v zahradnickém oboru v roce 2015 v Kopidlnu. Nikol také hraje fotbal za Sk Loděnice od svých 15 let a její velkou zálibou je jízda na koni.

Líbí se Vám právě Nikol?
Tak neváhejte a pošlete jí hlas na www.misshasicka.cz

Číslo 1. Josef Nedošetko

Ahoj, jmenuji se Josef Nedošetko a je mi 21 let. Pocházím z malé vesničky Loukovec, která se nachází na okraji Českého ráje kousek od Mnichova Hradiště.

Josef Nedošetko

Studoval jsem na soukromém učilišti Škoda Auto a.s. Po ukončení studia jsem nastoupil do společnosti Škoda Auto jako údržbář CNC strojů. A dálkově se snažil studovat na vysoké škole strojírenské v Liberci, což mi vydrželo necelý půlrok. Ke sportu jsem neměl nikdy dalek, odmala se věnuji fotbalu, který teď hraji za Doubravu.

Pokud najdu chvilku volna věnuji svůj čas kamarádům, turistice a nebo jiných sportovním aktivitám. Momentálně se věnuji stavbě rodinného domu což mě připravuje o dost času, který bych chtěl trávit v sedle mé motorky.

Vše tohle jde ale stranou pokud je potřeba, být k dispozici našemu SDH Loukovec. Kolem SDH se pohybuji delší dobu, prakticky od dětství, ale do členství jsem byl zapsán až před pár roky, kdy jsem byl také hned začleněn do výjezdové jednotky.

Líbí se Vám právě Pepa?
Tak neváhejte a pošlete mu hlas na www.hasicroku2016.cz

Sdílet
Seriál: MISS hasička