Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hlasování v soutěžích MISS Hasička a Hasič roku 2016 je v plném proudu, představujeme druhou trojici soutěžících

Celkem osm dívek z Česka a Slovenska bojuje o Vaši přízeň v soutěží MISS Hasička Československo 2016, v soutěži Hasič roku 2016 se představují čtyři muži. Postupně představíme všechny soutěžící, dnes se podíváme na druhou trojici.

Číslo 3: Alica Ondrášová

Alica pochází z vesničky Unín, která se nachází nedaleko hranic s Českem. Studuje na Univerzitě Komenského v Bratislavě obor Logopedie. Svůj život si neumí představit bez zpěvu a tance, kterému se věnuje od šesti let a momentálně je součástí muzikálového sboru ve Skalici.

Alica Ondrášová

Ve svém volném čase ráda chodí ven s kamarády a sportuje. Oblíbené jsou například brusle, kolo a posilovna. Velkým koníčkem je i cestování, díky kterému poznává mnoho úžasných lidí a kultur. Největším zážitkem byla Indie, kterou navštívila díky modelingu. V budoucnosti by chtěla vlastní ambulanci, cestovat a být pánem svého času.

K hasičskému sportu se dostala tak, že šla zkusit jen trénink a ani neví jak a byla první soutěž za ní. Nelituje toho, protože jí hned začal bavit ten adrenalin před soutěží a úžasný pocit po dobrém útoku. Od začátku běhá levý proud, ale vyzkoušela i post košařky. Dáky DHZ Unín zažila kopec zážitků a super akcí.

Líbí se Vám právě Alica?
Tak neváhejte a pošlete jí hlas na www.misshasicka.cz

Číslo 4: Barbora Neradová

Barboře je 21 let. Pochází z malé vesničky jménem Nevcehle, která se nachází nedaleko Telče. Vystudovala střední školu stavební a nyní studuje VUT v Brně obor Stavební inženýrství. Prioritou je především dokončit studium a v budoucnosti se angažovat ve stavebnictví jako projektantka.

Barbora Neradová

Sbor SDH Nevcehle byl založen roku 1892 a z celkových 240 obyvatel je 95 občanů členem sboru. Mezi největší úspěchy SDH Nevcehle patří několikanásobné vítězství jak týmu mužů, tak týmu žen v Extralize ČR v požárním útoku, přičemž družstvo žen je držitelem stále platného extraligového rekordu v požárním útoku z roku 2011.

Členkou SDH Nevcehle je od svých 7 let. Postupně si prošla všemi posty, ale nyní zastupuje post košařky. V současné době se se svým týmem zaměřují pouze na disciplínu požární útok a zúčastňují se soutěží Jihlavské open ligy a Extraligy ČR v PÚ.

Ráda cestuje a poznává nejen krásy České Republiky, ale i za jejími hranicemi. Mezi další záliby patří fitness, zábava, posezení s přáteli a dobré jídlo. Jejím největším koníčkem je ale požární sport, kterým vyplňuje většinu svého volného času. Stojí si za tím, že hasiči jsou ta nejlepší parta, na jakou mohla doposud narazit.

Líbí se Vám právě Barbora?
Tak neváhejte a pošlete jí hlas na www.misshasicka.cz

Číslo 2: Jakub Mičunek

Dobrý den, mé jméno je Jakub Mičunek a v srpnu oslavím 28 let. Žiju v malé vesničce nedaleko Hranic jménem Černotín. Zde jsem jako dítě, díky SDH Černotín, poprvé zkusil, co hasičina obnáší.

Jakub Mičunek

Hasičský sport se mně stal koníčkem, proto jsem se po gymnáziu nemusel dlouho rozhodovat o mém budoucím povolání a na 6 let jsem se stal studentem Vysoké školy báňské na Fakultě bezpečnostního inženýrství, kterou jsem zdárně dokončil a získal titul Ing.

Během mého studia na této škole jsem díky úspěšnému výběrovému řízení dostal příležitost pracovat na centrální hasičské stanici Moravskoslezského kraje, která mně umožnila získat cennou praxi. I hned po studiu jsem zde také nastoupil na plný úvazek a pracuji zde dodnes.

Kromě požárního sportu, kterému jsem zůstal věrný, si zajdu také občas s kamarády na pivo, nebo si jdu zasportovat. Rád si vyjedu na kolo, na inline brusle, nebo se zajdu odreagovat do posilovny. Také se věnuji nohejbalu, kde jsem jako smečař a blokař získal několik ocenění.

Líbí se Vám právě Jakub?
Tak neváhejte a pošlete mu hlas na www.hasicroku2016.cz

Sdílet
Seriál: MISS hasička